Cort 3 persoane Darwin 3+ Coleman Pareri si Recomandari utile

Cort 3 persoane Darwin 3+ Coleman pentru ca vremea buna de afara ne indeamna la drumetii pe munte. Si ce poate fi mai frumos pentru pasionatii de munte, decat timp petrecut pe munte, zi si noapte, la cort, fara ca vremea sa conteze. Atunci cand esti asigurat cu un Cort 3 persoane,  de calitate, poti sta linistit in privinta vremii de afara, in privinta intemperiilor de orice fel, care pe munte, sunt inevitabile.

Vezi oferta Emag

Materialul cortului este impermeabil, dotat cu tehnologia WeatherTec, iar pardoseala din polietilena deasemenea impermeabila, protejeaza impotriva apei, daca cortul este instalat pe sol ud. Coleman® UVGuard ™ SPF50, asigura protectia impotriva razelor uv si efectul de sera ce se produce in majoritatea corturilor, la cortul Coleman nu este prezent.

Mai multe detalii aici


Materialul este ignifug, protejat impotriva arderii, iar cadrul este realizat din fibra de sticla, material foarte usor.
Cortul este potrivit pentru 3 persoane, de tip igloo cu vestibul, dormitor suspendat. Greutatea este de Greutate: 4.9 kg.
Dimensiunile sunt: Lungime 325 cm, Latime 185 cm, Inaltime 130 cm. Montajul se realizeaza foarte usor. Veranda este dotata cu ferestre mari. Spatiul de depozitare al bagajelor este delimitat fata de locasul de dormit.


Cort Coleman Darwin 3+ Verde/Negru este o achizitie inspirata, un cort de calitate, sigur si este foarte recomandat de catre persoanele care l au incercat, recenziile fiind pozitive. Raportul pret calitate este unul corect si putem spune ca acest cort merita achizitionat.

 

Vezi oferta Emag Vezi oferta Maxlife.ro

Cort 3 persoane Darwin 3+ Coleman Pareri si Recomandari utile

10

Eficient

10.0/10

Practic

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Usor de montat

10.0/10

Material de calitate

10.0/10

PRO

  • Ignifug
  • Impermeabil
  • Materiale de calitatee
  • Stabil
  • Practic

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *