Masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM 434 B Pareri si recomandari utile

Masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM 434 B, este o masina de vase cu un consum minim de energie, clasa E, cu panou de comanda electric, usor de folosit, cu setarile programelor din butoane dar si tactil. Este incorporabila, extrem de recomandata de catre persoanele care au incercat o si asta putem vedea din recenziile pozitive. Un real ajutor in orice gospodarie, spala vasele perfect cu orice tip de pastile, fie mai ieftine fie scumpe.

Vezi oferta aici

Este o masina de spalat vase pentru o familie mai mica, nu este neaparat foarte mare, foarte incapatoare. Raportul pret calitate este unul corect, este foarte practica si eficienta. Puteti alege programe mai scurte sau mai lungi, in functie de cat sunt de murdare vasele. Este silentioasa, deci nu vei deranja atunci cand iti faci treaba.
Un alt avantaj al masinii de vase Hansa ZIM 434 B este acela ca nu mai trebuie sa astepti ca masina sa fie plina ca sa poti incepe spalarea. Trebuie doar sa umpli un cos sau ambele cosuri pe jumatate, acest ciclu scuteste energie si timp.

Mai multe detalii aici


Masina este dotata cu temporizator, cu ajutorul caruia puteti seta ora la care doriti ca masina sa porneasca spalarea.
Programul Intensiv 60°C/170 min. este un program potrivit pentru vasele cu un grad de murdarie mai mare, mancare lipita, arsa, ulei mult. Vasele vor si prespalate cu apa fierbinte, inainte de ciclul normal al programului de splalare, apoi vasele sunt clatite cu doua cicluri cu apa fierbinte. Este, deasemenea, disponibil si programul rapid, acesta reducand considerabil timpul si energia consumate. Acest program este recomandat pentru vasele mai putin murdare.

Masina de vase este dotata in total cu 4 programe.
Dimensiunile sunt: Inaltime 81.5 cm, Latime 45 cm, Adancime 55 cm, Lungime furtun 150 cm, Lungime cablu 150 cm, Greutate 31 Kg.

Vezi oferta Emag Vezi oferta Badabum Vezi oferta PcGarage

Masina de spalat vase incorporabila Hansa ZIM 434 B Pareri si recomandari utile

10

Eficienta

10.0/10

Practica

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Usor de montat

10.0/10

Calitate

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate corect
  • Practica
  • Usor de folosit
  • Eficienta
  • Rezistenta in timp

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *