Crema antirid Kiehl’s Super Multi-Corrective Review si Pareri

Crema antirid Kiehl’s Super Multi-Corrective! Kiehl’s este un brand binecunoscut de îngrijire a pielii care este în afaceri de peste 150 de ani. Unul dintre produsele lor populare este Super Multi-Corrective Cream, care este disponibil într-o versiune în ediție limitată numită Ediție Limitată. Această cremă este concepută pentru a aborda semnele multiple ale îmbătrânirii, inclusiv liniile fine și ridurile, pierderea fermității, textura neuniformă.

Vezi oferta aici

Crema antirid Kiehl’s este formulată cu un amestec de ingrediente puternice, inclusiv acid iasmonic, extract de fag și acid hialuronic. Acidul iasmonic este un compus natural care ajută la îmbunătățirea fermității și elasticității pielii. Extractul de fag este bogat în antioxidanți și ajută la protejarea pielii de factorii de stres din mediu. Acidul hialuronic este un hidratant puternic care ajută la hidratarea pielii și la îmbunătățirea aspectului general al acesteia.

Mai multe detalii aici

Crema este recomandată pentru utilizare ca hidratant zilnic și poate fi folosită de toate tipurile de piele. Oferă un ten neted, strălucitor și cu aspect tânăr. Ambalajul ediție limitată este conceput pentru a face produsul mai atrăgător și exclusiv pentru consumatori.

În concluzie, Kiehl’s Super Multi-Corrective Cream Ediție Limitată este o cremă puternică anti-îmbătrânire care abordează multiple semne de îmbătrânire. Este formulat cu un amestec de ingrediente puternice, inclusiv acid iasmonic, extract de fag și acid hialuronic, care lucrează împreună pentru a îmbunătăți aspectul general al pielii. Este recomandat pentru utilizare ca crema hidratanta zilnica si poate fi folosit de toate tipurile de piele.

Crema antirid Kiehl's Super Multi-Corrective Review si Pareri

10

Calitate ingrediente

10.0/10

Eficienta antirid

10.0/10

Practica

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Cantitate

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Hidratanta
  • Pentru orice tip de piele
  • Antirid
  • Practica

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *