Kit oja semipermanenta Canni, 60 culori Review si Sfaturi

Kit oja semipermanenta Canni ofera o varietate de optiuni de culoare si accesorii pentru a va permite sa creati unghiile dorite cu usurinta.

In primul rand, acest kit include 60 de culori diferite, oferind o gama larga de optiuni pentru a se potrivi cu orice outfit sau ocazie. Culorile sunt create cu o formula de inalta calitate, care ofera o acoperire buna si o culoare vie si stralucitoare.

Vezi oferta aici

In plus, kitul include si un peel off base coat, care permite o aplicare usoara si indepartare fara dificultate a ojei semipermanente. Acest strat de baza ajuta la prevenirea crapaturilor si zgarieturilor, si este ideala pentru o unghii curate si ingrijite.

Kitul de asemenea include si un no-wipe topcoat, care ofera o protectie suplimentara si un luciu durabil pentru unghiile dvs. Acest strat superior se usuca rapid, fara a lasa urme si este ideal pentru unghiile care au nevoie de o stralucire suplimentara.

Mai multe detalii aici

Pentru a va ajuta sa va organizati si sa va pastrati culorile in ordine, kitul include si un paletar pentru a va permite sa va organizati si sa va pastrati culorile in ordine.

In ansamblu, kitul de oja semipermanenta Canni ofera o varietate de optiuni de culoare si accesorii de inalta calitate pentru a va permite sa creati unghiile dorite cu usurinta. Este ideal pentru profesionistii din industria unghiilor, precum si pentru uz personal acasa. Oja semipermanenta Canni ofera o rezistenta si durabilitate mai buna fata de oja traditionala, putand fi indepartata cu un solvent special pentru oja semipermanenta sau cu freza electrica.

Kit oja semipermanenta Canni, 60 culori Review si Sfaturi

10

Calitate ingrediente

10.0/10

Eficient

10.0/10

Practic

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Cantitate

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • 60 de oje
  • Nuante superbe
  • Rezistente
  • Usor de aplicat

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *