Crema hidratanta Clinique Superdefense™ SPF 25 Fatigue Review si Pareri

Clinique Superdefense™ SPF 25 Fatigue + 1st Signs Of Age Multi-Correcting Cream este o crema hidratanta faciala care este formulata pentru a ajuta la protejarea pielii de efectele dăunătoare ale soarelui și ale factorilor de stres din mediu. Este conceputa pentru a oferi o barieră protectoare pentru piele, ajutând la prevenirea semnelor de îmbătrânire, cum ar fi liniile fine și ridurile. Produsul conține, de asemenea, antioxidanți, care ajută la protejarea pielii de deteriorarea radicalilor liberi.

Vezi oferta aici

Crema hidratanta Clinique  este potrivita pentru utilizare pe toate tipurile de piele și poate fi folosita si ca baza de machiaj. Se recomanda aplicarea pe fata si gat in fiecare dimineata dupa curatare si tonifiere.
Am incercat crema la recomandarea beauty adviserului, am cumparat-o nefiind foarte convinsa de calitatile ei. M-am inselat insa, pentru imediat cum am simtit textura deosebita a cremei mi-am dat seama de calitatea ea. Pielea o absoarbe foarte bine, hidrateaza foarte intens iar sub fondul de ten arata foarte bine, acesta intinzandu-se foarte bine.

Mai multe detalii aici

Crema uniformizeaza tenul, acesta arata odihnit, sanatos si hranit.
Trebuiesc amintite si beneficiile faptului ca Clinique Superdefense contine si SPF 25. Acest lucru ne ajuta daca alegem sa folosim serumuri fotosensibilizante sau alte produse dupa a caror folosire, se impune purtarea de SPF. Crema Clinique Superdefense se comporta foarte bine dupa serumuri cu Retinol, Vitamina C, tenul va fi protejat pe toata durata zilei.

Raportul pret calitate pentru aceasta crema este unul foarte bun si putem spune ca merita toti banii. Recenziile pozitive de asemenea ne conving de calitatea produsului Clinique Superdefense SPF 25 Fatigue + 1st Signs Of Age Multi-Correcting Cream.
Clinique este o companie cu o lunga traditie in domeniul frumusetii, este o companie de lux cu produse de lux care fac ceea ce promit sa faca. Recomand aceasta crema pentru zi, pentru un ten luminos, cu riduri diminuate si un aspect odihnit si uniform.

Vezi oferta Notino Vezi oferta Vivantis Vezi oferta BestValue

Crema hidratanta Clinique Superdefense™ SPF 25 Fatigue Review si Pareri

10

Calitate

10.0/10

Eficienta

10.0/10

Ingrediente de calitate

10.0/10

Companie de lux

10.0/10

Sigura

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Eficienta
  • Sigura
  • Cantitate suficienta
  • Contine si SPF

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *