Aeroterma de perete cu rezistenta ceramica Argo Ghost Aghost Recenzie

Aeroterma de perete cu rezistenta ceramica Argo Ghost AGHOST este o solutie eficienta de incalzire pentru camere mari sau spatii comerciale. Aceasta aeroterma utilizeaza o rezistenta ceramica pentru a genera caldura, care este apoi distribuita in camera prin intermediul unui ventilator.

Acesta are o capacitate de putere termica de la 1000 W la 2000 W si este echipat cu un termostat electronic care permite o reglare precisa a temperaturii. Design-ul sau elegant se integreaza perfect intr-un ambient modern.

Vezi oferta aici

Panoramic gray wall bathroom interior with a tiled floor, and a white bathtub. A toilet a rug on the floor. A mock up wall. 3d rendering

Aeroterma de perete este destinata pentru incalzirea spatiilor rezidentiale sau comerciale, cum ar fi camere de zi, dormitoare, holuri, birouri sau magazine.

Un avantaj al acestei aeroterme este ca nu necesita cos de fum sau alte instalatii suplimentare pentru functionare, ceea ce face ca instalarea sa fie rapida si usoara. In plus, aceasta aeroterma nu produce noxe sau emisii nocive, asigurand un mediu de incalzire curat si sigur.
In concluzie, Argo Ghost AGHOST este o solutie eficienta de incalzire pentru camere mari sau spatii comerciale, cu un design elegant si o capacitate termica ridicata. Este usor de instalat si intretinut, si nu produce noxe sau emisii nocive.

Mai multe detalii aici

Este potrivita si pentru bai deoarece are protectie impotriva stropilor de apa. Este o alternativa extrem de practica si eficienta pentru incalzire, deoarece fiind montata in partea de sus a camerei, aceasta difuzeaza caldura foarte eficient.

Design-ul este unul elegant si modern, foarte placut, aceasta va arata bine in orice tip de casa. Se va integra perfect in orice tip de aranjament. Se monteaza foarte usor si arata practic ca un aer conditionat. Consumul este bun si este dotata cu telecomanda pentru un control cat mai facil.

Raportul pret calitate este unul bun si putem spune pe baza experientei personale dar si pe baza recenziilor pozitive, ca este o investitie foarte inspirata de care va veti bucura timp indelungat.

Aeroterma de perete cu rezistenta ceramica Argo Ghost Aghost Recenzie

10

Calitate

10.0/10

Eficienta

10.0/10

Practica

10.0/10

Rezistenta in timp

10.0/10

Sigura

10.0/10

PRO

  • Nu ocupa spatiu
  • Eficienta
  • Consum mic
  • Montaj usor
  • Raport pret calitate bun

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *