Cuptor cu microunde Samsung MS23K3513 Sfaturi Utile

Cuptor cu microunde Samsung MS23K3513, un cuptor de un real ajutor in orice gospodarie. Dotat cu functii se va vor ajuta foarte mult, cum ar fi functia Defrost cu ajutorul careia veti putea dezgheta alimente intr un timp foarte scurt si intr un mod sigur, Alimentele se decongeleaza treptat iar beneficiile nu vor fi afectate. Aceasta functie calculeaza timpul corect de decongelare pentru alimente ca, legume, carne de porc, carne de pui, peste, produse de patiserie.

Vezi oferta aici


Cuptorul cu microunde Samsung MS23K3513 are un interior ceramic foarte usor de curatat, foarte rezistent la zgarieturi si temperaturi inalte. Foarte fiabil in timp, cuptorul cu microunde este optim pentru persoanele care nu au foarte mult timp la dispozitie, se pot gati, se pot incalzi preparate, proaspete sau congelate.

Mai multe detalii aici


Pentur a gati aveti la dispozitie programe presetate, deci tot ce va trebui sa faceti este sa apasati un buton pentru a seta acel tip de mancare.
Pentru a nu consuma energie aveti la dispozitie functia Eco, ce va pune in stand by cuptorul atunci cand nu gatiti.
Inca o functie foarte interesanta si de ajutor este aceea de eliminare a mirosurilor de mancare. Mirosurile sunt evacuate fortat si rapid.
Afisajul este digital, folosirea butoanelor est intuitiva si foarte usor de folosit. Este dotat cu lumina interioara, timer si semnal sonor atunci cand preparatele sunt gata.

Design ul este unul modern, placut, va arata foarte bine in orice bucatarie,
Dimensiunile cuptorului sunt: Latime 48.9 cm, Adancime 37.4 cm, Inaltime 27.5 cm, Greutate 12 Kg.
Cuptorul Samsung este o achizitie foarte inspirata si asta putem vedea din numarul de recenzii pozitive lasate de catre persoanele care l au incercat.


Raportul pret calitate este unul foarte corect si putem spune ca merita toti banii si este o achizitie pentru viitor, pentru ajutorul dumneavoastra si pentru usurarea sarcinilor din bucatarie.

Vezi oferta Emag Vezi oferta EvoMag Vezi oferta ITGalaxy Vezi oferta Badabum

Cuptor cu microunde Samsung MS23K3513 Sfaturi Utile

10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate in timp

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Materiale de calitate
  • Rezistenta in timp
  • Practic
  • Usor de curatat
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *