Calorifer electric cu ulei Heinner HOH-YV13BK Pareri si Sfaturi Utile

Calorifer electric cu ulei Heinner HOH-YV13BK, un calorifer ce devine indispensabil in orice locuinta din Romania, si stim toti de ce.
Fie ca sunt probleme la reteaua de distributie a caldurii, fie ca nu este destul de cald in casa, caloriferul electric este un real ajutor mai ales in zilele sau noptile mai friguroase, in cazul in care aveti copii mici sau in perioadele in care cineva din familie este racit.
Cu 13 elementi cu dimensiunile 125 x 580 mm, caloriretul Heinner va incalzi camera fara a usca aerul, fara a face zgomot.
Este dotat cu ventilator ce va face ca aerul cald sa circule in camera pentru o incalzire optima, uniforma.

Vezi oferta aici


Poti seta treptele de temperatura dupa nevoie si dupa placere, ai la dispozitie 3 trepte de temperatura. Caloriferul are un design placut, se integreaza foarte bine in orice locuinta, nu ocupa mult spatiu, este usor de transportat deoarece este dotat cu roti.
Sistemul de siguranta este de un real ajutor, in cazul in care caloriferul cade, acesta se va opri automat.

Calorifer electric cu ulei Heinner HOH-YV13BK este extrem de apreciat de catre persoanele care l au achizitionat, recenziile pozitive lasate de catre acestia, ne conving de acest lucru. Raportul pret calitate este unul corect si putem spune ca achizitionarea acestui calorifer este o decizie inspirata, o investitie in confortul dumneavoastra si al familiei. Este realizat din materiale de calitate, sigure si este foarte robust, in sensul ca nu este usor ca acesta sa cada sau sa fie daramat de cineva, din greseala.

Mai multe detalii aici

Caloriferul nu consuma mult curent, deci nu va trebui sa va faceri griji pentru factura la curentul electric. Dotat cu indicator luminos, de ajutor mai ales noaptea cand veti dori sa setati temperatura.
Investiti in calitatea Heinner si bucurati va de caldura in caminul dumneavoastra.

Vezi oferta Emag Vezi oferta ShopU Vezi oferta Vexio

Calorifer electric cu ulei Heinner HOH-YV13BK Pareri si Sfaturi Utile

10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate in timp

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Eficient
  • Rezistent in timp
  • Consum mic de energie
  • Design placut
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *