Cuptor incorporabil pe gaz Franke Country CM 55 G OA, 5 functii, 62 l, timer, clasa A, avena

Cuptor incorporabil pe gaz Franke Country CM 55 G OA, 5 functii, 62 l, timer, clasa A, avena, 116.0183.312 are un design cu adevarat deosebit, special realizat pentru bucatariile de tip rustic sau provensal dar nu numai.
Cuptorul multifunctional Franke CM 55 G OA cu finisaj clasic, vintage este dotat cu o capacitate de 59 litri, 5 functii, ceas analogic si clasa de eficienta energetica A. Un cuptor ideal pentru bucatariile clasice, cu alimentare pe gaz. Panoul de comanda este mecanic si este foarte usor de folosit. La pachet, impreuna cu cuptorul veti mai primi si o tava, gratar si o tava adanca.

Vezi oferta aici


Culoarea este una foarte placuta, bej, ce se integreaza perfect cu o mobila in aceleasi nuante. Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D.
Este dotat cu functiile Grill, veti putea gati pui la grill sau orice alte preparate de tip grill, coacere, binecunoscut pentru minunatele preparate care necesita coacere, cum ar fi cozonaci, checuri si alte prajituri si placinte, succesul este garantat. Functia de convectie, este o formă de transmitere a căldurii, iar în domeniul echipamentelor profesionale de bucătărie, respectiv a cuptoarelor cu convecție, se referă la mișcarea forțată a aerului în interiorul cuptorului. Fluxul de aer permite amestecarea aerului rece și cald, iar în acest fel, cu ajutorul ventilatoarelor, se produce distribuirea uniformă a căldurii în întreg cuptorul. Este o tehnologie de inalta performanta ce se gaseste doar la cuptoarele profesionale. Functia dezghetare, foarte practica atunci cand nu aveti timp pentru a lasa alimentele sa se dezghete lent. Functia Pizza optimizata pentru coacerea de pizza. Dotat cu 5 programe inteligente ce vor face ca procesul de gatire la acest cuptor sa fie unul foarte placut, rapid si optimizat.

Mai multe detalii aici

DIMENSIUNI
Inaltime 60 cm
Latime 60 cm
Adancime 54.5 cm
Dimensiuni spatiu incastrare 59.5 x 59.5 x 56.9 cm

Cuptor incorporabil pe gaz Franke Country CM 55 G OA, 5 functii, 62 l, timer, clasa A, avena

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

10.0/10

Functii

10.0/10

Practic

10.0/10

PRO

  • Calitate superioara
  • Raport pret calitate corect
  • Design deosebit
  • Multifunctional
  • Usor de montat si de folosit

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *