Frigider cu doua usi Beko RDNT401I30WBN Pareri utile

Frigider cu doua usi Beko RDNT401I30WBN, 375 l, NeoFrost Dual Cooling, HarvestFresh, Display touch control, Clasa F, H 172 cm, Antracit este un frigider foarte spatios, inteligent compartimentat, foarte recomandat si foarte cumparat.
Functia inteligenta HarvestFresh iti va pastra fructele si legumele, proaspete,mai mult timp, datorita faptului ca aceasta simuleaza ciclul natural al soarelui in compartimente, luminand in 3 culori. Tehnologia NeoFrost dual cooling asigura o racire rapida si optima, ajuta deasemenea la evitarea mirosurilor neplacute sau la amestecarea acestora din frigider, prin aerul ce este ventilat. Functia de racire rapida, o functie foarte inteligenta, ce permite racirea frigiderului foarte rapid, aceasta oprindu se dupa o ora sau cand s a ajuns la temperatura optima.

Vezi oferta aici

Frigiderul cu două uși Beko RDNT401I30WBN este o alegere excelentă pentru a vă păstra alimentele proaspete și bine organizate. Cu o capacitate generoasă de 375 de litri și o serie de caracteristici tehnice avansate, acest frigider combină performanța excelentă cu designul elegant.

Un aspect remarcabil al acestui frigider Beko este tehnologia NeoFrost Dual Cooling, care utilizează două sisteme de răcire separate pentru a menține niveluri optime de umiditate în frigider și congelator. Acest lucru ajută la menținerea prospețimii alimentelor și prevenirea amestecului de mirosuri între cele două compartimente. Datorită acestei tehnologii, alimentele rămân proaspete și savuroase pentru o perioadă mai lungă de timp.

Funcția HarvestFresh este o caracteristică inovatoare ce imită ciclul natural de lumină solară pentru a menține prospețimea alimentelor. Acesta utilizează trei culori diferite de lumină – verde, albastru și roșu – pentru a menține nivelurile optime de vitamine și a prelungi durata de păstrare a alimentelor. Această funcție este ideală pentru cei care doresc să-și mențină alimentele sănătoase și pline de nutrienți.

Cu ajutorul display-ului touch control integrat, puteți controla și ajusta setările frigiderului într-un mod ușor și intuitiv. Acesta vă permite să reglați temperatura, să activați funcțiile speciale și să monitorizați starea aparatului cu doar câteva atingeri.

Cu o înălțime de 172 de centimetri, acest frigider Beko oferă o capacitate generoasă de depozitare, perfectă pentru familii sau persoane care au nevoie de spațiu suplimentar. Compartimentarea interioară inteligentă, cu rafturi reglabile și sertare, vă permite să organizați alimentele într-un mod eficient și să găsiți ușor ceea ce căutați.

Mai multe detalii aici

Clasa energetică F indică o eficiență energetică moderată, ceea ce înseamnă că acest frigider are un consum de energie mai mare comparativ cu modelele cu o clasă energetică mai înaltă. Totuși, acest frigider vine cu alte caracteristici care pot compensa această diferență, cum ar fi tehnologia Dual Cooling și funcția HarvestFresh, care contribuie la menținerea alimentelor proaspete și nutritive.

Designul elegant în culoarea antracit adaugă o notă de stil și rafinament în bucătăria dumneavoastră. Ușile reversibile vă oferă flexibilitate în amplasarea frigiderului, permițându-vă să-l integrați în spațiul disponibil în modul cel mai convenabil pentru dumneavoastră.

În concluzie, Frigider cu două uși Beko RDNT401I30WBN este un aparat electrocasnic performant și cu un design atrăgător. Cu tehnologia NeoFrost Dual Cooling, funcția HarvestFresh, display-ul touch control și o capacitate generoasă de depozitare, acest frigider vă oferă un spațiu eficient și funcțional pentru păstrarea alimentelor proaspete și organizate.

Frigiderul Beko vine cu o cutie legume si fructe foarte spatioasa pentru a depozita legumele si fructele in cele mai bune conditii.
Nu veti avea probleme cu gheata datorita sistemului de racire No Frost care impiedica formarea ghetii in congelator.
Frigider cu doua usi Beko, 375 l, NeoFrost Dual Cooling, HarvestFresh, Display touch control, Clasa F este un frigider cu un raport pret calitate foarte corect, un frigider recomandat de catre persoanele care l au achizitionat, realizat din materiale de calitate, cu functii inteligente ce merita cumparat. Design ul este unul modern, placut ce va arata senzational in orice bucatarie. Este disponibil in varianta antracit sau argintiu.

 

Vezi oferta Emag Vezi oferta PcGarage Vezi oferta Evomag Vezi oferta Badabum

Frigider cu doua usi Beko RDNT401I30WBN Pareri utile

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

10.0/10

Functii

10.0/10

Practic

10.0/10

PRO

  • Functii multiple
  • Pret foarte bun
  • Rezistent in timp
  • Spatios
  • Bine compartimentat

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *