Desciorchinator si zdrobitor struguri manual, cuva 30 litri Pareri si Sfaturi utile

Desciorchinator si zdrobitor struguri manual, cuva 30 litri, este un aparat ce nu poate lipsi din nici o gospodarie unde producerea de vin este traditie. Un produs de calitate si extrem de reocmandat de catre persoanele care l au incercat, recenziile fiind pozitive si toata lumea fiind de acord ca raportul pret calitate este unul corect. Se foloseste foarte usor datorita design ului ergonomic, este realizat din materiale de calitate, rolele de antrenare si zdrobire sunt realizate din compozit, tamburii de zdrobire, din poliamida. Este un aparat manual, usor de folosit.
Cuva are o capacitate de 20 L, apriximativ 2 galeti si o capacitate de productie de 500 kg/h. Cuva este realizata din otel emailat, inox.
Dimensiunile sunt: Inaltime 37 cm, Latime 48 cm, Adancime 87 cm, Greutate 15 Kg.

Vezi oferta aici


Fata de un storcator clasic, acest aparat vine cu un atu de un real ajutor si anume faptul ca desciorchineaza, nu doar zdrobeste.
Foarte potrivit pentru hobby, pentru cantitati nu foarte mari. Daca ai o gospodarie la tara si detii vita de vie si vrei sa ti produci propriul vin, proaspat, natural si sanatos, acest Desciorchinator si zdrobitor struguri manual este perfect pentru dumneavoastra.
Vezi primi produsul impreuna cu picioare metalice.
Datorita materialelor de calitate, aparatul este foarte rezistent in timp, nu rugineste, gustul mustului nu este schimbat sau alterat, iar calitatea productiei, este astfel garantata. Nu are greutate mare, este usor de depozitat.

Mai multe detalii aici


Zdrobitorul va trebui pus deasupra unui butoi, sau a unui recipient colector, pentru a putea strange strugurii zdrobiti si se va incepe actionarea manuala a manivelei. Inainte de folosire se recomanda clatirea cuvei cu apa.
Recomandam acest produs ca fiind unul de calitate, perfect pentru a va produce propriul must, vin.
Bucurati va de productia proprie, de un vin natural si sanatos, produs cu efort minim. Aparatul este de un real ajutor in gospodarie.

Desciorchinator si zdrobitor struguri manual, cuva 30 litri Pareri si Sfaturi utile

10

Calitate materiale

10.0/10

Fiabilitate in timp

10.0/10

Pret

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Practic

10.0/10

PRO

  • Pret bun
  • Calitate materiale
  • Usor de utilizat
  • Usor de curatat
  • Eficient

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *