Banda de alergat electrica Orion Tona Y3 Pareri si Recomandari utile

Banda de alergat electrica Orion Tona Y3, o banda de alergat cu un motor de 3CP, foarte stabila si rezistenta, solida si silentioasa. Perfecta pentru orice tip de apartament, birou. Antreneaza te la tine acasa si nu mai lasa vremea, cheful, aglomeratia de la sala sa sari peste antrenamente care te mentin in forma si care iti dau acea stare de bine.
Banda de alergat electrica Orion Tona Y3 este un aparat fiabil, foarte rezistent in timp, deci putem spune ca este o investitie pe termen lung. O investitie in dumneavoastra, in sanatate si in confort.

Vezi oferta aici


Inclinarea este automata si este de la 1-15 nivele, pentru un antrenament cat mai solicitant. Suporta o greutate de pana al 150kg, poate fi folosita de oricine, atat pentru antrenament cat si pentru recuperare medicala.
Suprafata de alergare este de 136*52 cm, dimensiunea totala, montata este de 183*86*135 cm.
Functiile cu care este dotata, pentru o experienta cat mai placuta si confortabila sunt: puls, viteza, timp, distanta, calorii, inclinare, body fat. Este dotata cu 12 programe presetate si 3 programe setate de catre utilizator, cu boxe si cu input pentru MP3.
Un alt avantaj este functia de amortizare a socului la alergare, foarte importanta pentru articulatii, pentru ca stim cu totii ca alergatul pe suprafata tare, solicita foarte tare articulatiile.

Mai multe detalii aici


Se pliaza foarte usor pentru a fi depozitata in zilele in care nu este folosita. Este dotata cu roti de transport, deci poate fi mutata cu usurinta dintr o camera in alta.
Banda de alergat electrica Orion Tona Y3 este o banda de alergat foarte recomandata, recenziile la acest produs fiind pozitive iar persoanele care au l au incercat, sunt foarte multumite de achizitie. Raportul pret calitate este unul foarte corect si putem spune ca achizitionarea acestui aparat de fitness este o decizie inspirata .

Vezi oferta Emag Vezi oferta EvoMag Vezi oferta SportPartner

Banda de alergat electrica Orion Tona Y3 Pareri si Recomandari utile

10

Materiale de calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

10.0/10

Eficienta

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Solida
  • Silentioasa
  • Functii de ajutor
  • Raport pret calitate bun
  • Rezistenta in timp

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *