Espressor automat Miele CM 5500 Review si Recomandari utile

Espressor automat Miele CM 5500 este unul dintre cele mai bune espressoare de pe piata, Miele fiind printre cei mai buni producatori de espressoare de cafea, la nivel mondial. Putem spune despre Espressor automat Miele CM 5500 ca face o cafea la nivel profesional de aceea acest espressor este potrivit atat pentru spatii rezidentiale cate si pentru afaceri cu cafea. Este perfect pentru pasionatii de cafea si pentru bautatorii de cafea impatimiti. Espressor automat Miele CM 5500 va satosface si cele mai exigente cerinte. De la varietatea bauturilor preparate pana la finetetea rasnirii cafelei.
Este dotat cu rasnita realizata din otel de inalta calitate, rezistent ce va rasni cafeaua perfect pentru un gust la fel de perfect.
Aroma cafelei este una intensa, iar gustul la fel, placut, o cafea preparata la cel mai inalt nivel.

Vezi oferta aici


Aveti la dispozitie setari pentru rasnita, temperatura de preparare, cantitatea de apa si de cafea. Aceste setari se pot salva si la urmatoare preparare a cafelei va trebui sa apesi doar un buton.
Espressorul automat Miele CM 5500 este foarte silentios, un aspect foarte important, nu deranjeaza nici macar atunci cand se rasneste cafeaua.
Dotat cu functia OneTouch for Two care va permite sa selectati si sa preparati in acelasi timp doua cafele cu setari diferite.
Daca aveti musafiri si doriti sa faceti mai multe cafele deodata puteti face acest lucru cu o simpla atingere de buton si veti putea prepara 8 cesti de cafea una dupa alta.


Din setari puteti activa functia Bio cu ajutorul careia veti economisi energie.
Espressorul dispune de functia de blocare a butoanelor, asta in cazul in care aveti copii mici care au acces la espressor.
Se curata foarte usor,se poate spala atat manual cat si la masina de spalat vase. Materialul din care este realizat espressorul si accesoriile lui sunt din materiale de inalta calitate. Aceste lucru se va observa la o simpla privire.
Se poate folosi atat cafea boabe cat si cafea macinata, iar bauturile pe care le puteti savura sunt : Cafea, Espresso,
Cappuccino, Latte macchiato, Lapte cald, Apa fierbinte, Caffe Latte, Ristretto.

Mai multe detalii aici


Espressorul Miele are o putere de 1500 W si 15 bari iar capacitatea rezervorului de apa este de 1.3 l.
Se potriveste perfect in orice bucatarie, birou, sala sau cafenea datorita designului deosebit de frumos si placut.
Dimensiunile sunt : Latime 24.1 cm, Adancime 36 cm, Inaltime 46 cm.
Calitatea produselor Miele nu mai are nevoie de nici o prezentare. Multitudinea de recenzii pozitive pentru acest produs si calitatea produselor Miele, in general, ne face sa putem spune ca acest espressor merita toti banii. Raportul calitate pret este unul corect si recomandam acest produs cu toate responsabilitatea.

Espressor automat Miele CM 5500 Review si Recomandari utile

10

Material de calitate

10.0/10

Cafea perfecta

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Usor de curatat

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Gust perfect al cafelei
  • Calitate a materialului
  • Usor de folosit
  • Usor de curatat

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *