Ulei uscat autobronzant Bioderma Photoderm Bronz SPF 30 Recenzie

Ulei uscat autobronzant Bioderma Photoderm Bronz SPF 30 este conceput pentru păr, corp și față, dar îl folosesc pe al meu în principal pe corp. Abia recent am aflat că poate fi folosit pe păr, așa că abia aștept să-l încerc si pe păr. Potrivit Bioderma, Uleiul uscat autobronzant Bioderma Photoderm Bronz SPF 30 Recenzie oferă siguranța dermatologică a unei protecții ridicate împotriva soarelui combinată cu o textură transparentă. Este conceput în principal pentru a îmbunătăți bronzul, protejând în același timp pielea. În timpul verii/primăverii, cu siguranță devin mai bronzata și nu mă deranjează deloc, totuși vreau să-mi reduc la minim daunele asupra pielii si aici intervine acest ulei uscat de bronz

Vezi oferta aici

. Vine într-o sticlă portocalie frumoasă cu o pompă de pulverizare și aceasta pulverizează destul de mult si frumos. Trebuie să spun că este unul dintre cele mai bune produse de protecție solară pe care le-am încercat vreodată. Miroase a cea mai bună vacanță de vară la care te poți gândi vreodată (doar așa pot să o descriu!!). Am menționat deja că nu-l folosesc pe față pentru că este un ulei, dar dacă cremele de protecție solară ar fi potrivite pe timp de noapte, ar fi alegerea mea!!

 

Este un ulei non-gras, așa că denumirea de ulei uscat i se potrivește pe deplin și oferă o strălucire frumoasă pielii. Îmi place să-l folosesc pe picioare pentru că le face să arate fabulos. Dacă sunteți în căutarea unui ulei uscat drăguț care să vă îmbunătățească bronzul în timp ce vă protejează pielea, vă voi recomanda cu căldură să încercați Uleiul uscat Photoderm Bronz.

Mai multe detalii aici


Pielea nu ramane uleioasa, nu veti simti nici un disconfort, gen lipirea nisipului pe maini, pe corp, poate fi aplicat pe pielea uda, miroase fabulos, protejeaza pielea si in acelasi timp stimuleaza bronzul. Pot spune ca aceste Ulei uscat autobronzant Bioderma Photoderm Bronz SPF 30 pe mine m a cucerit si va ramane permanent in gentuta cu produse de protectie solara.

Vezi oferta HelpNet Vezi oferta Emag Vezi oferta Notino Vezi oferta DrMax

Ulei uscat autobronzant Bioderma Photoderm Bronz SPF 30 Recenzie

10

Ingrediente de calitate

10.0/10

Eficient

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Miros placut

10.0/10

PRO

  • Este eficient
  • Protejeaza
  • Nu este lipicios
  • Miroase frumos
  • Arata minunat pe piele

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *