Espressor automat Philips EP2220/10 Pareri si recomandari

Espressor automat Philips EP2220/10 este un espressor foarte apreciat si recomandat, dotat cu sistem de spumare a laptelui, cu rasnita ceramica si optiune de cafea macinata. Se pot face doua bauturi in acelasi timp, iar ecranul tactil, intuitiv, este de un real ajutor, facand utilizarea sa fie mai usoara si mai placuta. Poate fi folosit cu cafea deja macinata dar puteti alege si sa macinati cafeaua cu rasnita din dotarea espressorului, pentru un gust, o intensitate si o prospetime cat mai mare. Bauturile pe care le puteti prepara sunt cafea , espresso si optiunea de apa fiarta pentru ceai.

Vezi oferta aici


Rasnita are 12 trepte de macinare, in functie de cum va doriti cafeaua, mai fina sau mai mare si este foarte silentioasa.
Cu sistemul de spumare cu abur, veti obtine o spuma, cremoasa, fina, perfecta pentru un capuccino delicios.
Intensitatea, perfectiunea cafelei preparata cu espressorul Philips EP2220/10 este data de modul in care acesta reuseste un echilibru optim intre temperatura si aroma extrasa prin mentinerea temperaturii apei intre 90 si 98 °C.
Filtrul AquaClean garanteaza prepararea a 5.000 de cesti cu apa curata, filtrata, purificata. Cand este nevoie ca filtrul sa fie schimbat vezi fi avertizat printr o alarma de notificare.

Mai multe detalii aici


Se curata foarte usor, printr o simpla clatire sub jetul de apa de la robinet.
Espressor automat Philips EP2220/10 este un espressor foarte practic, cu un raport pret calitate corect si este foarte recomandat de catre cei care l au incercat. Putem spune ca este o achizitie buna pentru casa sau birou. Este silentios, face o cafea delicioasa si este usor de folosit.

Vezi oferta Emag Vezi oferta FashionDays Vezi oferta EvoMag Vezi oferta Dwyn Vezi oferta Vexio

Espressor automat Philips EP2220/10 Pareri si recomandari

10

Calitate

10.0/10

Practic

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Usor de intretinut

10.0/10

Pret foarte bun

10.0/10

PRO

  • Rezistent in timp
  • Cafea foarte aromata
  • Materiale de calitate
  • Pret bun
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *