Piscina cu cadru metalic Bestway, rotunda, cu sistem de dus si pavilion Pareri

Piscina cu cadru metalic Bestway, rotunda, cu sistem de dus si pavilion este o piscina supraterana, dotata cu dus pentru o racorire si o distractie mai temeinica. Este prevazuta cu pavilion pentru protejarea copiilor de razele soarelui, acesta impiedica razele nocive sa patrunda si sa arda pielea sensibila a copiilor. Se recomanda bineinteles si o crema de protectie solara pe perioada expunerii la soare.
Piscina Bestway poate fi un cadou minunat pentru cei mici, pentru ca ce poate fi mai placut pentry copii decat sa se balaceasca toata ziua in propria curte.

Vezi oferta aici


Este incapatoare, are dimensiunile 246 x 244 x 50 cm si capacitatea de 1688 litri.
Este foarte rezistenta, cadrul fiind realizat din metal, rezistenti la rugina. Materialul din care este realizata este PVC rezistent, in 3 straturi deci nu va trebui sa va faceti griji daca piscina va fi asezata pe o suprafata mai denivelata, cu pietre, aceasta nu se va impunge datorita rezistentei celor 3 straturi de material.
Golirea se face foarte usor printr un robinet cu control de debit. Dusul din dotare se va racorda la furtunul din gradina.
Inaltimea este de Inaltime (cm) 50, Diametru (cm) 246.

Mai multe detalii aici

Design ul este unul foarte placut, culoarea portocalie, extrem de vesela si placuta, deci va arata bine in orice curte.
Piscina este potrivita pentru copii dar poate fi folosita la fel de bine si de catre adulti pentru o racorire sau pentru o clipa de relaxare in curte. Este un produs extrem de practic, se umple si se goleste foarte usor si este un produs foarte recomandat de catre persoanele care l au incercat. Raportul calitate pret este unul foarte corect, este o piscina bine construita, rezistenta si este perfecta pentru a petrece timpul liber in jurul ei, impreuna cu familia sau cu prietenii, evitand astfel piscinele publice .

Piscina cu cadru metalic Bestway, rotunda, cu sistem de dus si pavilion

10

Calitate

10.0/10

Practica

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Usor de intretinut

10.0/10

Pret foarte bun

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Rezistenta
  • Practica
  • Dotata cu dus
  • Usor de montat

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *