Espressor automat Philips Seria 5400 EP5444/90 Pareri si Sfaturi Utile

Espressor automat Philips Seria 5400 EP5444/90, bucura te de 12 tipuri de bauturi delicioase, usor de realizat, doar prin apasarea unui buton. Functioneaza cu cafea deja macinata, speciala pentru filtru si va veti putea bucura de bauturi cum ar fi Cafea, Espresso, Espresso lung, Cappuccino, Latte macchiato, Apa fierbinte, Caffe Latte, Ristretto, Flat white, Spuma de lapte, Caffe crema, Americano, Cafea cu lapte, Long.
Este dotat cu touch screen pentru o folosire cat mai usoara si intuitiva.

Vezi oferta aici


Cu o putere de 1500 W, 15 bar, un rezervor de apa de 1.8 l, foarte incapator.
Poti savura cafeaua la care poti adauga o spuma foarte fina de lapte, datorita sistemului de spumare a laptelui, LatteGo amesteca laptele cu aerul la viteza foarte mare in camera speciala, apoi adauga un strat de spuma fina, fara a stropi si la temperatura optima.
Desi aveti la dispozitie cele 12 tipuri de bauturi cu retetele presetate, aveti si posibilitatea de a personaliza fiecare bautura dupa cum va doriti, puteti ajusta intensitatea cafelei sau cantitatea de lapte.

Aroma intensa a cafelei preparate la Espressor automat Philips Seria 5400 EP5444/90 se datoreaza sistemului de extragere a aromei si echilibrului dintre temperatura optima si aroma.
Puteti seta rasnita espressorului, sa rasneasca in 12 trepte,dupa cum iti doresti sa iasa cafeaua, astfel vei putea rasni cafeaua mai fin sau mai putin fin.
Espressor automat Philips Seria 5400 EP5444/90 se foloseste si se curata foarte usor, tava de scurgere si recipientul pentru cafea macinata se pot spala chiar si la masina de spalat vase.

Mai multe detalii aici


Design ul este unul foarte placut si modern, espressorul va arata minunat in orice bucatarie si va deveni piesa centrala deoarece cu totii stim cat de iubita este cafeaua in orice casa.
Espressorul Philips Seria 5400 are un raport pret calitate foarte corect, iar recenziile pozitive din partea persoanelor care l au incercat ne conving inca o daca de calitate si inovatiile marca Philips. Il recomandam si noi ca fiind un espressor ce merita toti banii, acesta fiind o investitie foarte inspirata pentru casa sau biroul dumneavoastra.

Espressor automat Philips Seria 5400 EP5444/90 Pareri si Sfaturi Utile

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

10.0/10

12 bauturi

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Fiabil in timp
  • 12 tipuri de bauturi
  • Sistem LatteGo
  • Usor de folosit si intretinut

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *