Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EW7W4684W Sfaturi Utile

Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EW7W4684W, este o masina de spalat standard, cu incarcare frontala, foarte incapatoare, potrivita pentru o familie de 5, 6 sau 7 membri. Cu o viteza maxima de centrifugare de 1600 rpm si cu un nivel de zgomot de 76 dB, ceea ce inseamna ca este foarte silentioasa. In timpul spalarii nivelul zgomotului este de 51 dB, adica aproape insesizabila. Consumul de energie este unul foarte decent avand in vedere ca programul de uscare dureaza mai mult.
Clasa energetica A dintr-o gama de la A la G, la uscare face parte din Clasa E.

Vezi oferta aici


Capacitatea uscatorului este de 4 kg, hainele vor iesi perfect uscate, gata de a fi calcate, iar daca hainele nu sunt lasate pana la capatul programului, nu va mai fi nevoie de calcare pentru ca nu vor iesi deloc sifonate.
Uscatorul este de un real ajutor in casa mai ales in anotimpul rece, cand rufele se usuca mai greu, uneori uscate in casa prind miros neplacut, sau nu este spatiu suficient pentru a le usca.
Tehnologiile cu care este dotata Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EW7W4684W sunt urmatoarele: Steam Refresh cu ajutorul careia hainele vor fi improspatate si dezinfectate cu ajutorul aburului. Sistem de echilibrare a incarcaturii, Wash&Dry, spalare si uscare impreuna, SteamCare, hainele vor fi protejate prin jeturi de aburi ce vor dezinfecta si vor iesi nesifonate de la spalat. DualCare, PerfectCare 700, Sistem de clatire fara spuma.

Mai multe detalii aici


Programele disponibile pentru aceasta masina de spalat sunt: Rufe delicate, Matase, Lana, Bumbac, Sintetice, Cuverturi, Clatire, Program sintetice, Lenjerie, Anti-Alergie, programe foarte bune si de ajutor in protejarea si spalarea optima a hainelor. Rufele isi vor pastra culorile vii, hainele nu sunt agresate la nici un program si astfel va veti putea bucura de ele mai mult timp.
Programele de uscare sunt urmatoarele : Bumbac, Lana, Sport, Denim, Sintetice, Delicate, Bumbac Eco, Antialergic, Outdoor, FreshScent cu abur, OneGo 1h 1 kg, AutoCuratare.

Raportul pret calitate pentru aceasta masina de spalat cu uscator este unul foarte corect iar recenziile pozitive lasate de catre persoanele care au incercat o ne conving ca Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care este o investitie foarte inspirata pentru casa dumneavoastra, de un real ajutor in gospodarie.

 

Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux Dual-Care EW7W4684W Sfaturi Utile

10

Calitate

10.0/10

Eficienta

10.0/10

Materiale si motor de calitate

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Pret foarte bun

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Multe programe si functii
  • Consuma putin
  • Usor de folosit
  • Silentioasa

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *