Fier de calcat Philips Azur GC4909/60 Recomandari si Pareri

Fier de calcat Philips Azur GC4909/60, un fier de calcat foarte apreciat si recomandat. Dotat cu talpa SteamGlide Elite, acesta aluneca foarte bine pe haine, lasadu le perfect calcate, fara cute. Materialul ceramic este anti zagarieturi si anti aderent, deci hainele nu se vor lipi de aceasta. Este foarte simplu de folosit, foarte confortabil la utilizare.
Jetul de aburi este puternic pentru a netezi perfect cutele formate la spalare. Se incalzeste foarte rapid, nu va trebui sa astepti pana acesta se incalzeste cum se intampla cu alte aparate de calcat, iti vei termina treaba mult mai repede si vei economisi timp.

Vezi oferta aici


Este foarte rezistent in timp si datorita sistemului de decalfifiere QuickCalc.
Fierul de calcat Philips este foarte sigur, este dotat cu sisteme de siguranta. Daca acesta este nefolosit timp de 8 minute, in pozitie verticala, se va opri automat. Daca este uitat pe talpa, acesta se va opri automat in 30 de secunde.
Rezervorul de apa este foarte incapator, de 300 ml astfel ca nu va trebui alimentat foarte des cu apa. Este dotat cu sisteme antipicurare deci nu va trebui sa ti faci griji ca hainele se pot pata cu apa in timpul calcarii.
Programele si temperatura se va seta de la butonul rotativ, situat in mjloc.

Mai multe detalii aici


Abur continuu de 55 g/min.
Jet de abur de 250 g.
Design ul este unul foarte placut, arata foarte bine combinatia de culori negru cu auriu. Nu are o greutate mare,1,669 kg, mana nu iti va obosi repede si este foarte potrivit daca ai cantitati mari de rufe de calcat.
Foarte usor de depozitat deoarece nu este un fier de calcat foarte mare.
Raportul pret calitate pentru fierul de calcat Philips este unul foarte corect si putem spune ca este o achizitie extrem de inspirata, de un real ajutor in orice gospodarie.

Vezi oferta Emag Vezi oferta Philips Vezi oferta EvoMag

 

Fier de calcat Philips Azur GC4909/60 Recomandari si Pareri

10

Eficient

10.0/10

Rezistent in timp

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Calitate materiale

10.0/10

Pret bun

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Fiabil in timp
  • Usor de folosit
  • Materiale de calitate
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *