Robot de bucatarie Heinner Calypso 1500 HPM-L1500DC Pareri Utile

Robot de bucatarie Heinner Calypso 1500 HPM-L1500DC, un real ajutor in orice bucatarie, puteti pregati cele mai delicioase preparate cu ajutorul acestui Robot de bucatarie Heinner Calypso. Cu un motor puternic de 1500W, puteti chiar si sa tocati carne pentru ca este dotat cu masina de tocat. Este realizat din materiale de calitate, metal fiabil in timp, ce garanteaza functionarea ireprosabila.
Bolul este unul incapator, de 5, 5l si vei putea amesteca, de la oua, pana la aluaturi de paine, cozonaci, checuri, sau orice tip de aluaturi pentru dulciuri si nu numai.

Vezi oferta aici


Accesoriile, telul, carligul si paleta sunt realizate din inox de inalta calitate, rezistent in timp. Cu ajutorul acestora vei scurta timpul pregatirii oricarei retete. In functie de cantitatea de amestec de ingrediente, accesoriile pot fi ajustate pentru o optimizare cat mai buna a procesului de mixare.
Robotul de bucatarie Heinner Calypso este dotat cu 6 trepte de viteza, acest lucru te va ajuta sa setezi viteza potrivita pentru fiecare preparat, aluat in parte. Vitezele superioare fiind potrivite pentru aluaturile mai dense, mai greu de framantat, pentru paine, cozonac si alte preparate.
Un lucru inovator si de ajutor in bucatarie este faptul ca este dotat cu accesoriu pentru tocat si chiar o iesire pentru a atasa un blender in caz de nevoie.

Mai multe detalii aici

Trebuie specificat ca blenderul nu este inclus in pachetul robotului Heinner. Se va cumpara separat daca se doreste.
In concluzie, cu robotul Heinner Calypso, veti putea toca, blendui, mixa si framanta.
Are un design foarte placut si se va integra perfect in orice bucatarie. Culoarea crem este foarte versatila.


Este foarte stabil si robust, nu va trebui sa stati langa el atunci cand functioneaza, este silentios si nu va deranja pe nimeni atunci cand veti gati.
Raportul pret calitate pentru acest produs este unul foarte bun, recenziile pozitive ne conving inca o data ca este un produs ce merita achzitionat, un real ajutor in orice bucatarie.

Vezi oferta Emag Vezi oferta Badabum Vezi oferta ITGalaxy Vezi oferta EvoMag Vezi oferta Vexio Vezi oferta Dwyn Vezi ofertaForIT

Robot de bucatarie Heinner Calypso 1500 HPM-L1500DC Pareri Utile

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Performante

10.0/10

PRO

  • Fiabil in timp
  • Silentios
  • Puternic
  • Rezistent
  • Pret bun

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *