Freza de zapada HECHT 9628 SE Pareri si Informatii Utile

Freza de zapada HECHT 9628 SE este un echipament de curatare a zapezii, proiectat pentru a face fata chiar si celor mai mari cantitati de zapada. Acest model este dotat cu o putere de 8 CP, o latime de lucru de 62 cm si o capacitate cilindrica de 242 cmc. Caracteristica sa de baza este sistemul de 8 viteze, care permite utilizatorului sa ajusteze viteza in functie de necesitatile si conditiile de lucru.

Freza de zapada HECHT 9628 SE este un instrument ideal pentru proprietarii de case sau pentru persoanele care administreaza spatii mari, cum ar fi parcarile sau aleile publice. Aceasta are un design modern si ergonomic, care permite utilizatorului sa lucreze in conditii de confort si siguranta. Este echipata cu un sistem de franare automata, care asigura oprirea motorului in cazul in care utilizatorul nu mai are controlul asupra echipamentului.

Vezi oferta aici

In ceea ce priveste performanta, Freza de zapada HECHT 9628 SE este un echipament de inalta calitate, cu o performanta excelenta si o eficienta ridicata. Sistemul de 8 viteze permite utilizatorului sa ajusteze viteza in functie de necesitatile si conditiile de lucru, astfel incat sa poata efectua operatiuni de curatare a zapezii intr-un mod rapid si eficient.

Mai multe detalii aici

In concluzie, Freza de zapada HECHT 9628 SE este un echipament de curatare a zapezii puternic si versatil, proiectat pentru a face fata chiar si celor mai mari cantitati de zapada. Este dotat cu o putere de 8 CP, o latime de lucru de 62 cm si o capacitate cilindrica de 242 cmc, precum si cu un sistem de 8 viteze, care permite utilizatorului sa ajusteze viteza in functie de necesitatile si conditiile de lucru. Este un instrument ideal pentru proprietarii de case sau pentru persoanele care administreaza spatii mari, cum ar fi parcarile sau aleile publice.

Freza de zapada HECHT 9628 SE Pareri si Informatii Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret decent

10.0/10

Eficienta

10.0/10

Materiale de calitate

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Materiale de calitate
  • Rezistenta in timp
  • Usor de depozitat
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *