Placa de indreptat parul Philips Prestige BHS830/00, SenseIQ Recenzie

Placa de îndreptat părul Philips Prestige BHS830/00 este un dispozitiv de îngrijire a părului cu tehnologie avansată, conceput pentru a oferi rezultate perfecte în fiecare utilizare. Acesta are senzorul SenseIQ, care monitorizează continuu temperatura și ajustează automat acest lucru pentru a se asigura că părul nu este deteriorat. Placile sunt fabricate din ceramica, care asigură o încălzire uniformă și un strat protector împotriva deteriorării părului.

Vezi oferta aici

Placa poate atinge o temperatură de până la 230°C, iar utilizatorii pot alege dintre cele 14 setări de temperatură pentru a se potrivi nevoilor individuale. De asemenea, funcția de îngrijire a ionilor ajută la eliminarea electricității statice și la menținerea unui aspect sănătos al părului.

Cu 3 moduri de utilizare, utilizatorii pot alege între modul de îngrijire, de modelare sau de îndreptare rapidă, astfel încât să poată ajunge la rezultatele dorite în cel mai scurt timp posibil. Dispozitivul vine cu husa de protecție și capac de protecție, astfel încât să poată fi ușor transportat și protejat.

Mai multe detalii aici

Placa de îndreptat părul Philips Prestige BHS830/00 este una dintre cele mai bune din cate am incercat si pot spune ca isi merita toti banii. Dupa folosire parul arata atat de bine incat ai impresia ca ai fost iesit de la salonul de infrumusetare. Parul este protejat, perfect indreptat, stralucitor si placa are o durata foarte lunga de viata. De asemenea puteti obtine bucle si onduleuri foarte frumoase.

În concluzie, Placa de îndreptat părul Philips Prestige BHS830/00 este un dispozitiv de îngrijire a părului cu tehnologie avansată, care oferă utilizatorilor posibilitatea de a obține rezultate perfecte, în fiecare utilizare. Designul în culorile alb și roz face aceasta placa sa fie una foarte placuta.

Paote constitui un cadou ideal pentru orice femeie! Raportul pret calitate pentru aceasta freza este unul foarte bun si putem spune ca merita toti banii si este o investitie foarte inspirata si de un real ajutor.

Placa de indreptat parul Philips Prestige BHS830/00, SenseIQ Recenzie

10

Calitate

10.0/10

Pret decent

10.0/10

Eficienta

10.0/10

Materiale de calitate

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Protejaza parul
  • Nu are
  • Coafeaza perfect
  • Rezistenta in timp

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *