Friteuza cu Aer Cald Digitala Biovita AirFry-XL Review si Pareri

Friteuza cu Aer Cald Digitala Biovita AirFry-XL, o friteuza robusta, bine constuita, din materiale de calitate de care va veti bucura timp indelungat. Foarte incapatoare, veti putea gati masa pentru intreaga familie, capacitatea fiind de 5.5 Litri cam 1,5 kg de cartofi pai.
Gatitul la aer cald este sanatos, veti folosi doar un strop de ulei sau chiar deloc, in functie de cum doriti. Prin circularea aerului cald,mancarea va fi gatita uniform. Poti gati cartofi prajiti, carne, legume, gustari de tot felul, prajituri, pizza si multe altele.

Vezi oferta aici


Friteuza cu Aer Cald Digitala Biovita AirFry-XL este un real ajutor in orice bucatarie si pentru orice gospodina. Fie ca esti incepatoare in bucatarie si nu stii foarte multe retete sau esti o gospodina desavarsita, in ambele cazuti friteuza este de ajutor pentru ca scutesti foarte mult timp, mancarea este delicioasa, eviti gatitul cu ulei, mancarea este sanatoasa, in casa nu va mirosi a mancare si nu vei stropi aragazul cu ulei. Acestea sunt doar cateva din avantajele achizitionarii unei friteuze.

Vasul in care se gateste este detasabil, se curata foarte usor, nu lipeste deoarece este acoperit cu un strat de Teflon, antiaderent.
Cu o simpla atingere a ecranului tactil, digital vei putea selecta tipul de reteta pe care o doresti.
Pe ecranul tactil usor de folosit ai la dispozitie butonul de on/off, buton de preincalzire, functia de decongelare, retele presetate cu timpul aferent fiecareia, peste, cartofi, prajituri, carne si altele. In total sunt 9 programe de gatit. In cazul in care vrei sa personalizezi reteta ai la dispozitie butoanele de temperatura si timerul.

Mai multe detalii aici


Design ul este unul modern, placut, va arata foarte bine in orice bucatarie, pe blat, lana alte aparate electrocasnice.
Friteuza cu Aer Cald Digitala Biovita AirFry-XL este dotata cu sistem de siguranta antiincalzire, astfel ca nu va trebui sa va faceti griji ca se poate supraincalzi in timpul gatitului.

Friteuza cu Aer Cald Digitala Biovita AirFry-XL Review si Pareri

10

Calitate materiale

10.0/10

Eficienta

10.0/10

Pret

10.0/10

Practica

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Gateste sanatos
  • Economica
  • Raport pret calitate bun
  • Programe multiple
  • Usor de folosit

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *