Friteuza cu aer cald Philips Airfryer XXL Smart Sensing HD986790 Pareri

Friteuza cu aer cald Philips Airfryer XXL Smart Sensing HD986790 este un aparat electrocasnic de înaltă calitate care aduce gătitul sănătos și delicios la un alt nivel.

Una dintre cele mai impresionante caracteristici ale acestei friteuze este tehnologia Smart Sensing. Acest sistem inteligent monitorizează continuu procesul de gătit și ajustează automat timpul și temperatura pentru a obține rezultate perfecte. Acest lucru asigură că alimentele sunt gătite uniform și fără riscul de supra-gătire sau sub-gătire.

Vezi oferta aici

Cu o putere de 2225 de wați, această friteuză se încălzește rapid, permițându-vă să începeți gătitul într-un timp foarte scurt.

Cu o capacitate de 1.4 kg, puteți găti porții mari de alimente pentru întreaga familie sau pentru oaspeți. Este ideală pentru evenimente speciale sau pentru cinele în familie.

Friteuza are un design modern și elegant, cu nuanțe de negru și auriu care o fac să arate sofisticată și atractivă în bucătărie.

Tehnologia Rapid Air asigură gătirea uniformă a alimentelor și obținerea unei texturi crocante, fără a fi nevoie de ulei sau cu o cantitate minimă de ulei. Alimentele sunt sănătoase și gustoase.

Ecranul digital vă permite să setați cu ușurință temperatura și timpul de gătit. De asemenea, afișează starea de gătire și vă oferă informații utile.

Friteuza oferă o varietate de funcții, cum ar fi funcția de menținere la cald, funcția de încălzire rapidă și funcția de oprire automată pentru siguranță.

Personal, am fost incantata de performanța și versatilitatea friteuzei Philips Airfryer XXL Smart Sensing. Am gătit o varietate de alimente, de la cartofi prăjiți la aripi de pui și toate au ieșit crocante și gustoase. Controlul precis al temperaturii și timpului de gătit îmi permite să ajustez setările pentru fiecare tip de aliment.

În concluzie, friteuza cu aer cald Philips Airfryer XXL Smart Sensing HD986790 este un aparat electrocasnic de vârf pentru gătitul sănătos și delicios. Cu tehnologie inteligentă, putere puternică și funcții multiple, este perfectă pentru gătitul în familie și pentru pasionații de bucătărie. Este un produs de încredere, care merită fiecare leu investit.

Mai multe detalii aici

 

Vezi oferta Emag Vezi oferta Philips Vezi oferta Vexio

Friteuza cu aer cald Philips Airfryer XXL Smart Sensing HD986790 Pareri

10

Eficienta

10.0/10

Materiale de calitate

10.0/10

Practica

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Gatesti sanatos

10.0/10

PRO

  • Gatesti fara grasimi
  • Gatesti rapid
  • Materiale de calitate
  • Rezistenta in timp
  • Programe bune

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *