Friteuza fără ulei Philips Airfryer Smart XXL HD9870/20 Pareri Utile

Friteuza fără ulei Philips Airfryer Smart XXL HD9870/20 este un aparat de bucătărie de vârf, care aduce gătitul sănătos și delicios la un nivel superior.

Tehnologie Smart Sensing: Această friteuză este echipată cu tehnologia Smart Sensing, care monitorizează continuu procesul de gătit și ajustează automat timpul și temperatura pentru a asigura rezultate perfecte. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji că veți supra-găti sau sub-găti alimentele.

Programe Smart Chef automate: Philips Airfryer Smart XXL HD9870/20 dispune de programe Smart Chef automate pentru diferite tipuri de alimente, cum ar fi carne, pește, cartofi, gustări și multe altele. Aceste programe simplifică gătitul și vă permit să obțineți rezultate excelente cu un singur clic.

Vezi oferta aici

Afisaj digital intuitiv: Afișajul digital este ușor de utilizat și vă permite să vedeți și să ajustați setările cu ușurință. Puteți selecta programul dorit sau să setați manual temperatura și timpul de gătit.

Capacitate impresionantă: Cu o capacitate masivă de 7.3 litri, această friteuză este potrivită pentru a găti pentru familii mari sau pentru a pregăti mese pentru evenimente speciale. Puteți găti porții mari de alimente fără probleme

Tehnologie Rapid Air: Tehnologia Rapid Air asigură gătirea uniformă a alimentelor și obținerea unei texturi crocante fără a folosi cantități mari de ulei. Alimentele sunt sănătoase și gustoase.

Tehnologie de eliminare a grăsimii: Această friteuză este dotată cu tehnologie de eliminare a grăsimii, care capturează excesul de grăsime din alimente și îl colectează într-un recipient separat. Astfel, mâncarea este mai sănătoasă, având un conținut mai redus de grăsime.

Funcție de păstrare la cald: Funcția de păstrare la cald vă permite să mențineți mâncarea la temperatura potrivită până când sunteți gata să o serviți, astfel încât veți putea să vă bucurați de mâncare caldă la orice oră.

Mai multe detalii aici

Personal, consider că Philips Airfryer Smart XXL este o inovație în bucătăria modernă. Smart Sensing și programele automate Smart Chef fac gătitul atât de ușor și de convenabil. Capacitatea sa mare îl face ideal pentru gătitul pentru evenimente speciale sau pentru a hrăni o familie numeroasă.

În concluzie, friteuza fără ulei Philips Airfryer Smart XXL HD9870/20 este un aparat electrocasnic de top, care aduce gătitul sănătos la un nivel superior. Cu tehnologii avansate, afișaj digital intuitiv și capacitate impresionantă, este potrivită pentru oricine dorește să gătească mâncare delicioasă și sănătoasă. Este un produs de încredere pentru bucătarii casnici și pasionați de gătit.

Friteuza fără ulei Philips Airfryer Smart XXL HD9870/20 Pareri Utile

10

Eficienta

10.0/10

Materiale de calitate

10.0/10

Practica

10.0/10

Aplicatia Philips Nutri la dispozitie

10.0/10

Gatesti sanatos

10.0/10

PRO

  • Gateste fara ulei
  • Gateste rapid
  • Ai la dispozitie aplicatia
  • Consum mic
  • Programe bune

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *