Friteuza fara ulei Breville Air Fryer VDF127X-DIM Pareri si Recomandari Utile

Friteuza fara ulei Breville Air Fryer VDF127X-DIM, cu o capacitate de 10.6l, foarte incapatoare, cuptor cu aer cald, 7 programe de gatit. Este o friteuza foarte practica, de un real ajutor in orice bucatarie. Fie ca esti incepatoare la bucatarie sau pur si simplu nu ai timp de gatitul clasic, sau iti doresti sa doresti o dieta mai sanatoasa, fara ulei, sau cu un minim de ulei. Friteuza fara ulei Breville Air Fryer ne propune o viata mai sanatoasa si un gatit intr un timp mai scurt si in acleasi timp delicios. Datorita capacitatii mari, poti gati pentru toata familia, daca este cazul.

Vezi oferta aici


Dotata cu display digital, intuitiv si usor de folosit, vei putea praji la aer cald, vei putea sa coci, sa rumenesti, sa deshidratezi. Deasemenea ai la dispozitie 4 programe de gatit, presetate pentru cartofi prajiti, pui, legume si friptura.
Tehnologia de gatit cu recircularea aerului, face ca mancarea sa iasa perfect gatita, uniform. Este dotata cu cos rotativ, pentru gatirea uniforma a cartofilor prajiti si nu numai. Deasemenea, friteuza este dotata cu rotisor unde incape fara probleme un pui intreg. Se recomanda a se folosi putin ulei totusi pentru ca preparatele sa nu iasa fade. Spray urile cu ulei sunt perfecte.
Se curata si se intretine foarte usor, usa se demonteaza foarte simplu pentru o curatare cat mai temeinica.

Mai multe detalii aici


Putem spune ca friteuza Breville inlocuieste cu brio un cuptor electric si are si un plus, gateste cu aer cald, fara ulei, sau cu foarte putin ulei, deci mai sanatos. Puteti gati si dulciuri , briose, checuri, paine, placinte si multe altele.
Este iluminata la interior pentru a vedea stadiul de gatire al alimentelor. Butonul de iluminare se apasa atunci cand aveti nevoie, lumina nu este continua.

Vezi oferta aici


La pachet veti primi 1 x Tava, 3 x Gratar, 1 x Friteuza-Cuptor, 1 x Cos de plasa, 1 x Set rotiserie.
Friteuza fara ulei Breville Air Fryer VDF127X-DIM este o investitie in sanatatea dumneavoastra si a familiei, o investitie in confort, gatit rapid si sanatos. Recenziile pozitive la acest produs ne determina sa putem spune ca raportul pret calitate este unul foarte bun, achizitionarea acestui produs este una foarte inspirata, de durata si de un real ajutor.

Friteuza fara ulei Breville Air Fryer VDF127X-DIM Pareri si Recomandari Utile

10

Calitate material

10.0/10

Fiabilitate in timp

10.0/10

Pret

10.0/10

Eficienta

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Gateste sanatos
  • Raport pret calitate corect
  • Usor de intretinut
  • Inlocuieste un cuptor
  • Diversitate in gatit

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *