Friteuza fără ulei Philips Airfryer HD9280/90 Essential Collection Pareri Utile

Friteuza fără ulei Philips Airfryer HD9280/90 Essential Collection este un aparat de bucătărie care oferă opțiuni sănătoase de gătit și este potrivit pentru familii mari sau pentru cei care doresc să gătească cantități mai mari de alimente.

Cu Philips Airfryer, puteți găti alimente delicioase și crocante, fără a fi nevoie să folosiți ulei sau cu utilizarea unei cantități minime de ulei. Această tehnologie vă permite să reduceți conținutul de grăsime din mâncare, făcând-o mai sănătoasă.

Vezi oferta aici

Cu o capacitate de 6.2 litri, această friteuză este potrivită pentru a găti porții mari de alimente. Este ideală pentru gătitul pentru familii mari sau pentru a pregăti mese pentru oaspeți.

Friteuza este echipată cu un afișaj digital ușor de utilizat și 8 presetări diferite. Aceste presetări includ opțiuni pentru cartofi congelati, carne, peste și multe altele. Puteți selecta cu ușurință setarea dorită pentru a obține rezultate consistente și delicioase.

Philips Airfryer dispune de o funcție de menținere la cald, care vă permite să păstrați mâncarea la temperatura optimă până când sunteți gata să o serviți.

Vasul și coșul friteuzei sunt detașabile și pot fi spălate în mașina de spălat vase, ceea ce face curățarea după gătit simplă și convenabilă.

Dimensiunea XL a acestei friteuze vă oferă mai mult spațiu pentru gătit și permite plasarea unor alimente mai mari în interior.

Personal, am fost impresionata de versatilitatea și eficiența Philips Airfryer Essential Collection. Am gătit o varietate de alimente, de la cartofi prăjiți și legume la carne și gustări, și rezultatele au fost întotdeauna delicioase și crocante. Setările presetate fac gătitul fără efort, iar curățarea este o simplă formalitate.

Mai multe detalii aici

În concluzie, friteuza fără ulei Philips Airfryer HD9280/90 Essential Collection este un aparat electrocasnic excelent pentru cei care doresc să gătească sănătos și gustos. Cu o capacitate mare, funcții multiple și curățare ușoară, este potrivită pentru familii și pentru cei care apreciază alimentele bine gătite. Este un produs recomandat cu încredere.

Vezi oferta Emag Vezi oferta Badabum Vezi oferta Dwyn

Friteuza fără ulei Philips Airfryer HD9280/90 Essential Collection Pareri Utile

10

Eficient

10.0/10

Materiale de calitate

10.0/10

Practica

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Gatesti sanatos

10.0/10

PRO

  • Gateste rapid
  • Nu scoate miros neplacut
  • Usor de curatat
  • Gatesti sanatos
  • Nu consuma mult

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *