Gel de unghii FSM Pareri si Sfaturi

Gel de unghii FSM Pareri si Sfaturi, gelurile FSM sunt geluri uv pentru unghii false, potrivite pentru constructii rezistente si frumoase. Gelurile Fsm sunt de calitate si la un pret foarte avantajos astfel ca ele pot fi folosite chiar si de catre persoanele care nu lucreaza in saloane. Scapa de preturile exagerate din saloane, evita timpul indelungat pierdut pentru manichiura si realizeaza ti in propria locuinta o manichiura cu produse de calitate, rezistente. Se polimerizeaza foarte rapid, in lampa UV sau LED, nu ard in lampa si sunt vascoase astfel incat sa se poata modela dupa dorinta.

Vezi oferta aici

Poti face constructii pe sablon, tips sau pur si simplu manichiuri scurte cu gel, care te vor scapa de grija de a ti realiza manichiura saptamanal, cum este in cazul ojelor clasice. Manichiura cu Gel de unghii Fsm este extrem de rezistenta iar gelurile se pot folosi impreuna cu orice alte solutii pregatitoare, top coat, base rubber. Solutiile nu trebuiesc sa fie neaparat de la aceeasi firma.

Mai multe detalii aici


Gelurile si produsele Fsm sunt foarte cautate si recomandate de catre profesionistele in manichiura cu gel si asta tocmai datorita faptului ca sunt la preturi decente si au o calitate foarte buna, se lucreaza foarte usor cu ele. Gelurile sunt sub forma de jeleu, cele in cutie alba dar si autonivelante, foarte potrivite pentru cele care sunt la inceput si au nevoie de un ajutor din partea gelului care se va autonivela.
Puteti gasi o gama variata de nuante si culori, dupa dorinta si placere sau dupa cum se cere de catre clienta. Sunt potrivite atat pentru saloane, cat si pentru a ti face unghiile acasa. Sunt produse care nu contin alergeni, foarte folosite de catre profesioniste, disponibile in cutii de 15ml sau de 50ml.

Vezi oferta NailsUp Vezi oferta Zolla Vezi oferta FabuShop Vezi oferta Emag Vezi oferta Fsm Romania Vezi oferta Everin

Gel de unghii FSM Pareri si Sfaturi

10

Calitate

10.0/10

Practice

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Ingrediente de calitate

10.0/10

Pret foarte bun

10.0/10

PRO

  • Rezistente
  • Usor de modelat
  • Nuante diverse
  • Pret bun
  • Foarte recomandate

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *