Perie rotativa BaByliss AS200E Pareri si Recomandari

Perie rotativa BaByliss AS200E este o perie foarte practica si de un real ajutor atunci cand vrem sa ne aranjam parul si nu avem foarte mult timp la dispozitie. Un efort minim parul va arata ca atunci cand iesim de la coafor. Prin faptul ca este dotata cu functia de ionizare in timpul folosirii, veti evita electrizarea si efectul de frizz al parului. Aceasta functie de eliberare a ionilor negativi confera si o stralucire deosebita parului. Invelisul este din ceramica, material ce conduce foarte bine si foarte egla temperatura, ceea ce face folosirea periei foarte sigura pentru par. Parul nu se va arde. Cu Perie rotativa BaByliss AS200E poti realiza o gama foarte variata de coafuri, de la indreptat parul pana la onduleuri. Se foloseste foarte usor, butonul de stanga sau dreapta tinandu se apasat in timpul folosirii. Vei putea face coafuri ca la salon la tine acasa, mai ales daca folosesti si produse pentru par ce ajuta la mentinerea coafurii.

Vezi oferta aici


Pe langa ondulare si indreptare, va puteti, deasemenea, usca parul in timp ce il si aranjati. Este extrem de practica si usor de folosit. Mana nu va obosi in timp ce va aranjati pentru ca peria este foarte usoara, cantareste doar 500 gr.
Aveti la dispozitie 4 capete cu marimi diferite, 2 trepte de viteza si 2 trepte de temperatura.
Impreuna cu peria rotativa si cele 4 accesorii, veti primi si o geanta de depozitare, foarte folositoare daca vreti sa o luati cu dumneavoastra in calatorii.

Mai multe detalii aici


Peria rotativa BaByliss AS200E este foarte recomandata de catre persoanele care au incercat o, recenziile sunt pozitive iar raportul calitate pret pentru aceasta perie este unul foarte corect. Putem spune ca este o achizitie buna, pentru calitatea, rezistenta in timp, pentru faptul ca te poti coafa intr un timp foarte scurt la tine acasa si pentru pretul foarte bun.

Vezi oferta Emag Vezi oferta ForIT Vezi oferta Dwyn Vezi oferta EvoMag

Perie rotativa BaByliss AS200E Pareri si Recomandari

10

Calitate

10.0/10

Practica

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

4 capete

10.0/10

Pret foarte bun

10.0/10

PRO

  • Practica
  • Raport pret calitate corect
  • Usor de folosit
  • Accesorii
  • Pret bun

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *