Masina de spalat rufe Samsung WW70T4540TE/LE Sfaturi utile si pareri

Masina de spalat rufe Samsung WW70T4540TE/LE este o masina de spalat extrem de eficienta, rezistenta ce spala rufele impecabil. Economica si foarte silentioasa, poate una dintre cele mai silentioase masini de spalat de pe piata, un aspect foarte important. Chiar si la stoarcere zgomotul este unul deloc deranjant. Capacitatea este de 7 kg, adica pentru aproximativ 4 membrii ai familei.
Un alt avantaj este faptul ca rufele vor iesi nesifonate, deci nu va mai fi nevoie sa fie calcate.
Dotata cu 12 programe de spalare : Lenjerii, Mixt pentru haine de culori diferite, Bumbac, Colorate, Sintetic, Clatire pentru o clatire suplimentara, Curatarea tamburului, Woollens, Drum Clean, 15′ Quick Wash program scurt de spalare de 15 minute, Hygiene Steam, un program de igienizare a rufelor cu ajutorul aburilor. Tot cu ajutorul aburilor, rufele vor iesi nesifonate, Eco 40-60.

Vezi oferta aici


O functie de un real ajutor este Adaugare in timpul spalarii. Vei putea pune pauza oricand in timpul spalarii si vei putea adauga o haina pe care ai uitat sa o pui la inceputul spalarii.
Datorita stoarcerii foarte eficiente, hainele vor iesi aproape uscate.
Dotata cu functia Child Lock, nu vei avea grija copiilor care pot umbla la programe.
Prin functia Smart Check masina de spalat practic isi va selecta programul potrivit in functie de greutatea rufelor.
Programul de autocuratare e sertarului pentru detergent, va scuteste de acest proces, nu va mai trebui sa aveti grija curatarii periodice a sertarului.

Mai multe detalii aici


In timpul spalarii veti putea vedea cat timp mai este pana la terminarea programului, iar la sfarsit veti auzi o melodie care va anunta ca spalarea s a terminat. Daca este deranjant aceasta melodie de final, o puteti dezactiva fara probleme.
Masina de spalat rufe Samsung WW70T4540TE/LE este o masina de spalat extrem de eficienta, foarte recomandata, recenziile de la persoanele care au achizitionat o fiind pozitive. Raportul pret calitate este unul corect si putem spune ca masina de spalat Samsung este o achizitie foarte inspirata, pe termen lung, ce va aduce satisfactie familiei dumneavoastra.

 

 

 

Masina de spalat rufe Samsung WW70T4540TE/LE Sfaturi utile si pareri

10

Silentioasa

10.0/10

Practica

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Eficienta

10.0/10

Rezistenta in timp

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate corect
  • Silentioasa
  • 12 programe
  • Program scurt 15 min
  • Motor fiabil in timp

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *