Bicicleta fitness eliptica Zipro Hulk Sfaturi utile si pareri

Bicicleta fitness eliptica Zipro Hulk este o bicicleta foarte stabila, robusta si foarte usor de folosit. Nu este o bicicleta cu functii complicate si de multe ori inutile, ci este foarte simpla si face foarte bine ceea ce este proiectata sa faca.
Bicicleta eliptica are foarte multe beneficii si aici vom aminti doar cateva dintre ele. In primul rand si foarte important vom aminti faptul ca bicicleta eliptica nu forteaza si nu solicita articulatiile, coloana vertebrala. Asa ca daca aveti probleme ccu durerile de spate, bicicleta eliptica este chiar recomandata. Alergatul, in general, mai ales pe supratafa dura, solicita genunchii, articulatiile. Antrenamentul pe aceasta bicicleta este sigur pentru sanatate, oricate ore ati petrece antrenandu va.
Practic, mersul pe aceasta bicicleta simuleaza urcatul scarilor, deci poate fi un exercitiu optim si pentru cei care se antreneaza pentru cataratul pe munti.

Vezi oferta aici


Este silentioasa, poate fi folosita acasa sau la locul de munca, la birou, fara probleme.
Antrenamentul pe bicicleta eliptica este extrem de eficient, tonifiaza musculatura feselor, gambelor, coapselor si pierzi grasime.
Ideal ar fi ca antrenamentul sa fie constant, cel putin 30 de minute pe zi, pentru rezultate rapide si vizibile. Avand in vedere ca antrenamentul il faceti acasa, nu vad de ce nu s ar putea, nu trebuie sa va deplasati, deci este foarte simplu si placut.
Un mare atu al bicicletei eliptice este faptul ca nu antreneaza doar partea de jos ci si musculatura spatelui, a bratelor, a pieptului si a abdomenului.
Acestea sunt doar cateva din beneficiile utilizarii acestei biciclete, ca sa nu mai zicem de starea de bine de dupa antrenament sau de efectele benefice asupra sanatatii sistemului cardiovascular si a celui imunitar.
Bicicleta fitness eliptica Zipro Hulk este dotata cu roti montate pe baza dispozitivului, deci dupa antrenament veti putea, fara probleme, sa o depozitati in alt loc.

Mai multe detalii aici


Poate fi folosita si pentru recuperare medicala, dureri de spate, este chiar recomandata de catre specialisti.
In timpul antrenamentului aveti la dispozitie functii ce va vor ajuta sa va monitorizati efortul. Functiile sunt: masurarea timpului, vitezei, distanta parcursa, puls, calorii si reglarea gradului de dificultate pe care il doriti. Are 8 trepte de dificultate.
Greutatea este de 38.3 Kg iar dimensiunile lungime 133 cm, latime 74 cm, inaltime 160 cm, este ideala pentru spatiul din apartamente sau dintr un birou. Greutatea maxima pe care o suporta este de 150kg.


Bicicleta fitness eliptica Zipro Hulk este foarte recomandata de catre persoanele care au incercat o, recenziile sunt in totalitate pozitive, deci putem concluziona prin faptul ca este o achizitie foarte inspirata. Raportul pret calitate este unul foarte corect.

Bicicleta fitness eliptica Zipro Hulk Sfaturi utile si pareri

10

Materiale de calitate

10.0/10

Practica

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Eficienta

10.0/10

Rezistent in timp

10.0/10

PRO

  • Silentioasa
  • Eficienta
  • Fiabila in timp
  • Usor de folosit
  • Raport pret calitate bun

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *