Masina de spalat rufe Slim Samsung WW80T304MBW/LE Informatii Utile

Este o masina de spalat cu incarcare frontala, de tip standard, cu o capacitate de 8 kg. Dotata cu 14 programe de un real ajutor. Este o masina silentioasa, chiar si la programul de centrifugare, cu 73 db nivel de zgomot.
Masinile de spalat standard sunt cele mai practice si cele mai cautate datorita faptului ca pot fi pozitionate oriunde si oricum. Capacitatea este una mare, cam pentru 3 sau 4 membrii ai familiei. Un detaliu foarte important atunci cand achizitional o masina de spalat este viteza de centrifugare. La aceasta masina, viteza de centrifugare este de 1400 rotatii pe minut. Consumul de energie este alt avantaj al masinii de spalat Samsung.

Vezi oferta aici

Ai la dispozitie programul Quick Wash, pentru o spalare rapida, doar 18 minute si acest program este folosit mai mult pentru cantitati mici de haine. Cu functia Delay End poti intarzia spalarea rufelor finala daca stii ca nu le poti scoate din masina la timp. Se recomanda evitarea lasarii rufelor ude in interiorul masinii, astfel ca aceasta functie te va ajuta sa ai rufele proaspete atunci cand esti disponibila si le poti scoate din masina. Afisajul este de tip LED, foarte clar si foarte vizibill. Poti verifica programele, setarile, progresul programului de spalare.

Functia Drum Clean va mentine cuva curata, fara mirosuri neplacute, neffind necesar sa adaugi alte tipuri de detergenti speciali deoarece aceasta functie oloseste o combinatie de inmuiere, pulsare si filare de mare viteza.
Review-urile sunt dintre cele mai bune pentru aceasta masina de spalat, clientii care au achizitionat-o avand numai cuvinte de lauda. De la rufe impecabile, silentiozitate, pana la avantaje usurinta de a o folosi, simplitatea celor 14 programe.

Mai multe detalii aici

 

Vezi oferta Emag.ro Vezi oferta Badabum Vezi oferta Vexio

Masina de spalat rufe Slim Samsung WW80T304MBW/LE Informatii Utile

10

Calitate

10.0/10

Stabilitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Programe

10.0/10

Functii

10.0/10

PRO

  • Programe multiple
  • Program scurt
  • Pret foarte bun
  • Functii multiple
  • Foarte rezistenta in timp

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *