Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4506DSE+ Pareri si Review

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4506DSE++ este un aparat de uz casnic proiectat pentru a facilita procesul de spalare a veselei. Acesta are o capacitate de 10 seturi, ceea ce înseamnă că poate spala până la 10 seturi de vase într-o singură sesiune de spalare.

Aparatul vine cu 6 programe diferite de spalare pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Acestea includ programe de spalare pentru vase delicate, vase normale, vase foarte murdare sau programe rapide pentru spalare.

Vezi oferta aici

Heinner HDW-FS4506DSE++ este clasificat în clasa E de eficiență energetică, ceea ce înseamnă că este un aparat economic și eficient din punct de vedere al consumului de energie. De asemenea, aparatul vine cu funcția de încărcare redusă, care permite utilizatorilor să spele mai puține vase atunci când este necesar, fără a consuma prea multă apă sau energie.

Aparatul este dotat cu sistemul Aquastop, un sistem de siguranță care oprește alimentarea cu apă dacă se detectează o scurgere sau o defectiune, astfel protejandu-va casa impotriva inundatilor.

Mai multe detalii aici

 

Heinner HDW-FS4506DSE++ are o lățime de 45 cm, este disponibil in culoarea antracit, fiind un aparat compact și discret care se poate potrivi oricărei bucătării.

În concluzie, Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4506DSE++ este un aparat eficient și convenabil, cu o capacitate mare și o varietate de programe de spalare, care va face procesul de spalare a veselei mult mai ușor și mai eficient. Sistemul Aquastop ofera si siguranta, iar designul sau compact il face sa se potriveasca oricarei bucatarii.

Vezi oferta Emag Vezi oferta PCGarage Vezi oferta Badabum

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4506DSE+ Pareri si Review

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pret

10.0/10

Stabilitate

10.0/10

Eficienta

10.0/10

PRO

  • Programe de ajutor
  • Functii
  • Fiabila
  • Silentioasa
  • Rezistenta

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *