Produse pentru par cret Kerastase Curl Manifesto Pareri si Review

Produse pentru par cret si ondulat Kerastase Curl Manifesto este o linie de produse pentru parul cret si ondulat, creata de brand-ul francez Kerastase. Aceasta linie de produse a fost dezvoltata pentru a raspunde nevoilor specifice ale parului cret si ondulat, care poate fi deseori dificil de hidratat, definit si controlat.

Linia include o varietate de Produse pentru par cret, cum ar fi sampoane, balsamuri, tratamente si produse de styling, care au fost special formulate pentru a hidrata, defini si controla buclele. Produsele sunt bogate in ingrediente hidratante si protectoare, cum ar fi uleiul de masline si uleiul de cocos, care ajuta la reducerea frizz-ului si la mentinerea formei buclelor pentru o perioada mai lunga de timp.

Vezi oferta aici

Samponul Curl Manifesto hidrateaza parul si il curata delicat, in timp ce balsamul Curl Manifesto hraneste si hidrateaza parul, lasandu-l mai usor de pieptanat si de aranjat. Tratamentul Curl Manifesto, cu o textura de unt, hidrateaza si hraneste parul in profunzime, ajutand la definirea si controlul buclelor.

Linia de styling Curl Manifesto include produse precum gelul de par pentru bucle, care ofera control si definire, si spray-ul pentru par ondulat, care hidrateaza si protejeaza parul, ajutand la definirea si controlul buclelor.

Mai multe detalii aici

In concluzie, Kerastase Curl Manifesto este o linie de produse pentru par cret si ondulat, dezvoltata pentru a hidrata, defini si controla buclele, oferind parului hidratare si protectie. Aceste produse au fost special formulate pentru a raspunde nevoilor specifice ale parului cret si ondulat, si sunt disponibile pentru a fi utilizate acasa sau in salon.

Vezi oferta Notino Vezi oferta HairCare Vezi oferta Esteto Vezi oferta ShopElStudio Vezi oferta Emag

Produse pentru par cret Kerastase Curl Manifesto Pareri si Review

10

Calitate

10.0/10

Ingrediente

10.0/10

Pret

10.0/10

Practice

10.0/10

Eficienta

10.0/10

PRO

  • Eficiente
  • Ingrediente de calitate
  • Raport pret calitate bun
  • Miros foarte placut
  • Practice

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *