Masina de spalat vase Whirlpool WSFE 2B19 Pareri si Informatii Utile

Masina de spalat vase Whirlpool WSFE 2B19 este un model modern si eficient, cu un design compact si alb, ce se potriveste cu orice bucatarie. Acest model este capabil sa spele până la 10 seturi de vase într-un singur ciclu, fiind ideala pentru familiile sau grupurile de persoane mici.

Vezi oferta aici

Acest model dispune de 5 programe de spalare diferite, inclusiv un program rapid, un program intensiv, un program delicat, un program pentru vase cu resturi uscate si un program pentru spalare zilnica. Aceste programe sunt optimizate pentru a satisface nevoile dvs. specifice, fie ca doriti sa economisiti energie sau sa spalati vase cu resturi grele.

Whirlpool WSFE 2B19 este clasificat in clasa F pentru eficienta energetica, ceea ce inseamna ca consumul sau de energie este moderat. Acest lucru nu numai ca va ajuta sa economisiti bani pe factura de energie, dar si sa aveti un impact mai mic asupra mediului.

Mai multe detalii aici

In concluzie, masina de spalat vase Whirlpool WSFE 2B19 este un model modern si eficient, ce ofera o varietate de programe de spalare si este clasificat in clasa F pentru eficienta energetica. Cu o latime de numai 45 cm, acest model este potrivit pentru bucatariile moderne si este capabil sa spele până la 10 seturi de vase într-un singur ciclu.

Vezi oferta Emag Vezi oferta Badabum Vezi oferta PCGarage

Masina de spalat vase Whirlpool WSFE 2B19 Pareri si Informatii Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret decent

10.0/10

Eficienta

10.0/10

Materiale de calitate

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Programe de ajutor
  • Functii
  • Raport pret calitate bun
  • Rezistenta in timp
  • Silentioasa

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *