Mini masina de spalat vase Bomann TSG 5701 Pareri si Sfaturi Utile

Mini masina de spalat vase Bomann TSG 5701 este un echipament modern si eficient pentru spalarea veselei. Este o mini masina de spalat vase cu un rezervor de apa de 5 litri, oferind suficienta apa pentru spalarea veselei de dimensiuni mici. Aceasta dispune de 5 programe diferite de spalare, astfel incat utilizatorul sa poata alege programul cel mai potrivit in functie de gradul de murdarie al veselei.

Vezi oferta aici

 

In plus, Bomann TSG 5701 are o functie de uscare extra, care permite uscarea veselei dupa spalare, eliminand astfel riscul de aparitie a mucegaiului sau a mirosurilor neplacute. De asemenea, aceasta dispune si de o functie antibacteriana, care ajuta la eliminarea bacteriilor si a microbilor din vesela.

Temperatura de spalare poate fi setata intre 45 si 72 grade Celsius, astfel incat utilizatorul sa poata ajusta temperatura in functie de tipul de vesela si de gradul de murdarie. Alimentarea cu apa poate fi facuta atat prin rezervorul intern, cat si prin alimentare la apa din reteaua publica, in functie de preferinte.

Este o masina de spalat vase extrem de versatila si de un real ajutor in orice gospodarie, este mica, nu ocupa spatiu, foarte potrivita pentru cabane, case de vacanta dar chiar si in apartamente unde nu locuiesc familii numeroase.

Mai multe detalii aici

Bomann TSG 5701 este compacta si poate fi folosita pentru spalarea veselei de dimensiuni mici sau pentru spatii mici, precum apartamente sau cabane. In concluzie, aceasta este o solutie ideala pentru cei care au nevoie de o masina de spalat vase eficienta, compacta si cu multiple functii, care sa le usureze viata si sa le ofere vesela curata si uscata, fara efort.

Raportul pret calitate este unul bun iar recenziile pozitive si experienta personala ne fac sa putem spune ca este o investitie extrem de inspirata.

Mini masina de spalat vase Bomann TSG 5701 Pareri si Sfaturi Utile

10

Calitate

10.0/10

Pret decent

10.0/10

Eficienta

10.0/10

Materiale de calitate

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Calitate
  • Practica
  • Usor de folosit
  • Programe de ajutor

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *