Mobila Bucatarie Ultramarin Tehno New MDF 2.0M Pareri si Sfaturi Utile

Mobila Bucatarie Ultramarin Tehno New MDF 2.0M, o superba bucatarie cu accente marine, datorate culorii bleumarin si liniilor simple si placute ochiului. Marcel prod este o companie romaneasca ce s a impus pe piata din tara, prin calitatea produselor, acestea fiind recomandate de catre persoanele care au achizitionat mobila de toate tipurile. Marcel Prod produce mobilier de bucatarie, de sufragerie, living, camere de tineret, mobila pentru Spatii de birouri, Hoteluri si multe altele.

Mobila de bucatarie Ultramarin Tehno New MDF 2.0M este o mobila foarte practica, , spatioasa, incapatoare, cu un design deosebit de frumos, cu inspiratie marina. Combinatia de culori este una foarte inspirata, aceasta da senzatia de camera pozitiva, luminoasa si calduroasa.
Corpul este realizat din Pal melaminat Alb iar frontul din MDF Infoliat Ultramarin.
Setul este format din 6 corpuri, 6 dulapuri spatioase, 9 usi si 3 sertare.

Vezi oferta aici


Dimensiunea totala este de Lungime 200 x Adancime 30 / 60 x Inaltime 200cm.
Dimensiunile corpurilor sunt urmatoarele: Masca Chiuveta ( x 1buc ) : 80 x 44 x 82cm; Inferior 80 cu 2 Usi ( x 1buc ) : 80 x 44 x 82cm; Inferior 40 cu 3 sertare ( x 1buc ) : 40 x 44 x 82cm; Superior 80 cu 2 usi ( x 2buc ) : 80 x 30 x 72cm; Superior 40 cu 1 usa ( x 1buc ) : 40 x 30 x 72cm.
Dimensiunea blatului : Blat: 80x60x2.8cm’; Blat: 40x60x2.8cm.

Mai multe detalii aici

Mobila vine neasamblata, aceasta se va asambla dupa instructiuni foarte bine realizate. Montajul se face foarte usor deoarece partile sunt foarte corect construite iar dimensiunile se potrivesc foarte bine.
Raportul pret calitate pentru aceasta mobila de bucatarie este unul foarte corect si putem spune ca achzitionarea acesteia este o investitie foarte inspirata. O investitie in calitate, in durabilitate si estetic in acelasi timp. Deoarece mobila nu se cumpara in fiecare zi, alegerea alegerea acesteia este foarte importanta pentru aceasta va face parte din viata noastra zi de zi. MobilaUltramarin de la Marcel Prod va da o atmosfeta placuta, pozitiva in bucataria dumneavoastra si va indeplini toate cerintele unei mobile de calitate, spatiu de depozitare, estetic si rezistenta in timp.

Mobila Bucatarie Ultramarin Tehno New MDF 2.0M Pareri si Sfaturi Utile

10

Calitate materiale

10.0/10

Usor de montat

10.0/10

Design deosebit

10.0/10

Usor de intretinut

10.0/10

Spatioasa

10.0/10

PRO

  • Design deosebit
  • Raport pret calitate bun
  • Usor de montat
  • Usor de intretinut
  • Materiale de calitate

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *