Palette Soft Glam Anastasia Beverly Hills Pareri si Recomandari Utile

Palette Soft Glam Anastasia Beverly Hills este o paletă de farduri de ochi care impresionează prin culorile calde și textura fină și catifelată. Această paletă este perfectă pentru a crea look-uri naturale sau sofisticate, și se potrivește perfect pentru orice ocazie.

Paleta este ambalată într-un plic moale de culoare roz prăfuit și este ușor de transportat oriunde vă doriți. În interior, există un mic oglindă și 14 nuanțe diferite de farduri de ochi, de la tonuri neutre și naturale până la culori intense și strălucitoare.

Fardurile sunt cremoase și catifelate la atingere, iar pigmenții sunt foarte puternici, astfel încât veți avea nevoie de doar o cantitate mică pentru a obține un efect intens. Culorile sunt bogate și vibrant, iar finisarea este variată, de la mat la strălucitor.

Vezi oferta aici

În paleta Soft Glam, puteți găsi nuanțe precum „Tempera” (un bej deschis mat), „Glistening” (un roz auriu strălucitor), „Sultry” (un maro închis mat) și „Cyprus Umber” (un maro închis strălucitor). De asemenea, există și culori metalice și strălucitoare, cum ar fi „Bronze” (un bronz auriu strălucitor) și „Fairy” (un roz perlat delicat).

Fardurile se aplică ușor și se amestecă perfect între ele, astfel încât puteți crea diferite combinații și look-uri personalizate. Rezistența este excelentă, iar culorile rămân intense și strălucitoare pe parcursul întregii zile, fără să se estompeze sau să se păteze.

Mai multe detalii aici

În concluzie, Anastasia Beverly Hills Palette Soft Glam este o paletă de farduri de ochi de înaltă calitate, cu o varietate mare de culori și finisaje, perfectă pentru a crea look-uri naturale sau sofisticate. Fardurile sunt cremoase, puternic pigmentate și ușor de aplicat și se potrivesc tuturor tipurilor de piele. Rezistența este de asemenea excelentă, astfel încât veți avea un machiaj impecabil pe parcursul întregii zile.

Palette Soft Glam Anastasia Beverly Hills Pareri si Recomandari Utile

10

Pigmentate

10.0/10

Rezistente

10.0/10

Usor de aplicat

10.0/10

Calitate

10.0/10

Ingrediente sigure

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate corect
  • Pigmentate
  • Rezistente
  • Fine
  • Culori si nuante superbe

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *