Paleta farduri Lancome Hypnôse Palette Recomandari Utile

Paleta farduri Lancome Hypnôse Palette 5 Couleurs este o paletă de farduri de ochi de înaltă calitate care se remarcă prin culorile intense și rezistența lor pe parcursul întregii zile. Paleta este disponibilă într-o gamă variată de nuanțe, de la tonuri neutre și naturale până la culori puternice și vibrante.

Culoarea ambalajului este un negru elegant și mat, cu inscripția Lancome gravată în auriu. Pe partea din spate a ambalajului se află o listă a nuanțelor din paletă și o scurtă descriere a culorilor. În interiorul paletului există un mic oglindă și două pensule pentru aplicarea fardurilor.

Textura fardurilor este cremoasă și moale, iar pigmenții sunt foarte puternici, astfel încât este nevoie de foarte puțin produs pentru a obține un efect maxim. Fardurile se aplică ușor și se amestecă cu ușurință, astfel încât puteți crea cu ușurință nenumărate look-uri.

Vezi oferta aici

Culorile sunt bogate și vibrant, cu o strălucire subtilă și o finisare mată. Există o varietate mare de nuanțe, inclusiv tonuri de roz, mov, maro și negru, care pot fi combinate pentru a obține un look personalizat și spectaculos.

Rezistența fardurilor este una dintre cele mai bune caracteristici ale acestei palete. Culoarea rămâne intensă pe parcursul întregii zile, fără să se estompeze sau să se păteze. În plus, fardurile nu se adună în pliurile pleoapelor sau se usucă, ceea ce face ca machiajul să arate proaspăt și strălucitor pe parcursul întregii zile.

Vezi oferta aici

Processed with VSCO with c1 preset

În general, Lancome Hypnôse Palette 5 Couleurs este o paletă de farduri de ochi de înaltă calitate, cu o varietate mare de culori și o rezistență extraordinară. Este perfectă pentru a crea diferite look-uri, de la cele de zi cu zi până la cele de seară, și pentru a vă asigura că machiajul dumneavoastră rămâne impecabil pe parcursul întregii zile.

Vezi oferta Lancome Vezi oferta Best Value Vezi oferta Notino Vezi oferta Vivantis

Paleta farduri Lancome Hypnôse Palette Recomandari Utile

10

Pigmentate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Usor de aplicat

10.0/10

Calitate

10.0/10

Ingrediente sigure

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Rezistente
  • Pigmentate
  • Sigure
  • Nuante superbe

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *