Pareri Kerastase Resistance gama pentru par deteriorat intarire si crestere

Sunt încântata să împărtășesc experiența mea cu gama de produse de îngrijire a părului Kérastase Resistance pentru par deteriorat intarire si crestere. Această linie de produse mi-a schimbat complet perspectiva asupra îngrijirii părului și mi-a oferit rezultate spectaculoase. Vreau să împărtășesc cu voi detalii despre produsele din această gamă și beneficiile pe care le-au adus părului meu.

Gama de produse Kérastase Resistance a devenit un adevărat salvator pentru părul meu fragil și deteriorat. Am experimentat rezultate extraordinare de la primele utilizări și sunt extrem de mulțumita de îmbunătățirile vizibile.

Această gamă este special formulată pentru a oferi reconstrucție și rezistență părului. Am început cu șamponul Kérastase Resistance, care curăță delicat, dar eficient, eliminând impuritățile și restabilind structura firului de păr. După clătire, am folosit balsamul din aceeași gamă, care a făcut părul meu ușor de descurcat și moale la atingere.

Vezi oferta aici

 

Un pas esențial în rutina mea de îngrijire a devenit tratamentul reconstructiv Kérastase Resistance, care a avut un impact semnificativ asupra sănătății părului meu. Această mască intensivă hrănește în profunzime, reparând și fortificând părul de la rădăcină până la vârfuri. Am aplicat-o de la mijlocul lungimii până la vârfuri, am lăsat să acționeze câteva minute, apoi am clătit.

După această experiență revitalizantă, am folosit serul termo-activ Kérastase Resistance pentru a oferi protecție părului meu în timpul stilizării termice. Am fost plăcut surprinsa de cât de bine s-a simțit părul meu și cât de ușor am putut obține coafuri cu aspect sănătos și strălucitor.

Recomand cu căldură să începeți rutina de îngrijire cu șamponul și balsamul din gama Kérastase Resistance. Apoi, o dată sau de două ori pe săptămână, aplicați masca tratament și lăsați-o să acționeze pentru a vă revitaliza părul. Înainte de coafare, aplicați serul termo-activ pentru protecție și strălucire suplimentară.

Mai multe detalii aici

Gama Kérastase Resistance a adus multiple beneficii părului meu:

 • Reconstrucție și fortificare profundă
 • Reducerea fragilității și ruperii
 • Îmbunătățirea aspectului și texturii părului
 • Protecție împotriva agresiunilor termice
 • Strălucire și hidratare vizibile

În concluzie, gama de produse de îngrijire a părului Kérastase Resistance pentru par deteriorat intarire si crestere este un adevărat miracol pentru părul meu. Cu produse eficiente și profesionale, această linie de îngrijire a adus sănătate și frumusețe părului meu, depășind cu mult așteptările mele. Este cu siguranță o alegere excelentă pentru oricine dorește să-și îmbunătățească sănătatea și aspectul părului.

Vezi oferta Notino Vezi oferta Esteto Vezi oferta Emag Vezi oferta Hiris Vezi oferta Salon El Studio Vezi oferta HairCare

Pareri Kerastase Resistance gama pentru par deteriorat intarire si crestere

10

Calitate ingrediente

10.0/10

Formula stabila

10.0/10

Recomandat de hairstylisti

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Eficiente

10.0/10

PRO

 • Rezultate vizibile
 • Ingrediente curate si de calitate
 • Raport pret calitate corect
 • Eficiente
 • Benefice

Contra

 • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *