Zdrobitor desciorchinator electric Grifo DMC Pareri si Sfaturi

Sunt foarte încântat să împărtășesc experiența mea cu acest Zdrobitor desciorchinator electric Grifo Italia. Acesta este cu siguranță un echipament remarcabil pentru cei pasionați de prelucrarea strugurilor și producerea de vin. Detaliile tehnice și funcțiile sale impresionante m-au convins să împărtășesc cu voi această recenzie.

Zdrobitorul strugurilor cu desciorchinator electric de la GRIFO DMC ITALIA este un echipament esențial pentru orice iubitor de vin care dorește să producă propriul vin acasă. Acesta combină funcționalitatea de zdrobire a strugurilor cu eliminarea eficientă a ciorchinilor, pentru a obține mustul necesar producției de vin.

Vezi oferta aici

Cu o cuvă emailată de dimensiuni generoase (900 x 500 mm), acest zdrobitor poate manipula o cantitate semnificativă de struguri într-un singur ciclu de lucru. Capacitatea maximă de 1.500 kg/oră asigură eficiență și productivitate ridicată în procesul de prelucrare.

Motorul de 220 V și 1 CP oferă puterea necesară pentru a zdrobi strugurii și a înlătura ciorchinii cu ușurință. Acest lucru facilitează semnificativ munca și reduce timpul necesar prelucrării strugurilor.

Desciorchinatorul electric este o caracteristică impresionantă a acestui echipament. Eliminarea manuală a ciorchinilor poate fi o sarcină laborioasă, însă acest echipament face acest proces rapid și eficient, asigurând o calitate superioară a mustului obținut.

Cuva emailată nu doar conferă un aspect estetic, ci și facilitează curățarea și igienizarea. Acest lucru este esențial în prelucrarea alimentelor și în producția de vin.

Acest zdrobitor se remarcă prin:

 • Funcția de zdrobire a strugurilor
 • Desciorchinator electric pentru eficiență sporită
 • Motor puternic de 220 V, 1 CP
 • Capacitate maximă de 1.500 kg/oră
 • Cuva emailată pentru igienă și curățare ușoară

Mai multe detalii aici

Zdrobitor desciorchinator electric Grifo DMC este un echipament excepțional pentru pasionații de producția de vin și prelucrarea strugurilor. Cu o putere impresionantă, funcții avansate și capacitate mare de producție, acest zdrobitor este cu siguranță un instrument valoros pentru cei care doresc să obțină must de înaltă calitate într-un mod eficient și convenabil. Este o alegere excelentă pentru cei care apreciază calitatea și performanța în prelucrarea strugurilor.

Vezi oferta Micul Meserias Vezi oferta Emag Vezi oferta Vexio

Zdrobitor desciorchinator electric Grifo DMC Pareri si Sfaturi

10

Calitate materiale

10.0/10

Robust

10.0/10

Bine construit

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Practic

10.0/10

PRO

 • Raport pret calitate corect
 • Eficient
 • Practic
 • Usor de folosit
 • Fiabil in timp

Contra

 • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *