Parfum La Nuit Trésor Intense Lancome Pareri si Recenzie

Parfum La Nuit Trésor Intense este o apă de parfum feminină lansată de casa de parfumuri Lancôme în anul 2018. Este un parfum nocturn, senzual și misterios, creat pentru a evoca romantismul și pasiunea întunecată a nopții.

Notele de vârf ale parfumului includ esențe de bergamotă, prune și fructe de pădure, care oferă o deschidere dulce și intensă. Notele de mijloc sunt dominantele parfumului, incluzând esențe de trandafir de Damasc, orhidee vanilată și iasomie, care adaugă o notă florală, intensă și feminină. Notele de bază sunt compuse din vanilie, tonka și paciuli, oferind un finisaj cald și oriental, cu accente dulci și lemnoase.

Vezi pretul aici

În ansamblu, La Nuit Trésor Intense este un parfum complex și sofisticat, ideal pentru a fi purtat în serile romantice sau evenimentele speciale. Mirosul puternic și persistent face ca acest parfum să fie o alegere excelentă pentru sezonul rece, când se caută arome puternice și îmbietoare.

Flaconul parfumului este la fel de elegant ca și mirosul, fiind conceput ca un diamant negru. Designul flaconului reflectă perfect caracterul nocturn și intens al parfumului, iar prezența unui capac metalic asigură siguranța și protecția parfumului.

 

Pretul parfumului este unul bun, in raport cu calitatea si cu persistenta lui si putem spune ca este o investitie inspirata. Poate constitui un cadou perfect pentru o persoana speciala, sau de ce nu, persoana speciala puteti fi chiar dumnevoastra. Meritati un rasfat cu parfumul La Nuit Tresor.

 

Parfum La Nuit Trésor Intense Lancome Pareri si Recenzie

10

Persistenta

10.0/10

Calitate

10.0/10

Eleganta

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Persistent
  • Miros deosebit
  • Calitate ingrediente
  • Potrivit in orice moment

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *