Lotiune hidratanta pentru par uscat sau deteriorat Milk Shake Moisture Plus

Lotiune hidratanta pentru par uscat sau deteriorat Milk Shake Moisture Plus este o lotiune super hidratanta pentru parul uscat sau deteriorat, disponibila sub forma de fiole individuale de 12 x 12 ml. Aceasta lotiune contine ingrediente active ce ajuta la hidratarea si regenerarea parului, precum proteine din lapte, panthenol, ulei de jojoba si ulei de argan.

Vezi pretul aici

Proteinele din lapte sunt bogate in aminoacizi si proteine, ajutand la reconstructia si fortificarea firului de par. De asemenea, acestea ajuta la netezirea si reducerea electrizarii parului. Panthenolul, cunoscut si sub denumirea de vitamina B5, este un alt ingredient important ce ajuta la hidratarea si regenerarea parului, reducand astfel deteriorarea acestuia.

Uleiul de jojoba este bogat in antioxidanti si acizi grasi, fiind un ingredient excelent pentru hidratarea si fortificarea parului. Acesta ajuta la imbunatatirea texturii si stralucirii parului. Uleiul de argan, cunoscut si sub denumirea de „aurul lichid” al Marocului, este bogat in vitamina E si acizi grasi esentiali, ajutand la protejarea parului impotriva factorilor de mediu si la reducerea fragilitatii acestuia.

Mai multe detalii aici

Pentru a utiliza Milk Shake Moisture Plus, se aplica continutul unei fiole pe parul umed, de la radacina pana la varfuri. Se maseaza usor si se lasa sa actioneze timp de 5-10 minute, apoi se clateste cu apa din abundenta.

Lotiune hidratanta pentru par uscat Milk Shake Moisture Plus este ideala pentru parul uscat sau deteriorat, ce ajuta la hidratarea si regenerarea acestuia, conferindu-i o textura catifelata si o stralucire sanatoasa. Cu ajutorul acestei lotiuni, parul devine mai puternic si mai sanatos, reducand astfel riscul de deteriorare si rupere.

Fiolele Milk Shake sunt extrem de eficiente, hidratante, parul dumnevoastra va deveni hidratat, vizibil, mai puternic, mai elastic si mai strlucitor si puternic. Recomandam aceste fiole ca fiind unele foarte bune, cu rezultate vizibile inca de la prima folosire.

 

Vezi oferta HairCare Vezi oferta Emag Vezi oferta Esteto Vezi oferta Hiris

Lotiune hidratanta pentru par uscat sau deteriorat Milk Shake Moisture Plus

10

Eficienta

10.0/10

Calitate

10.0/10

Practice

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Rezultate rapide
  • Pret decent
  • Parfum placut
  • Usor de folosit
  • Ingrediente de calitate

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *