Robot autonom curatare geamuri iHunt Window Robot 3 Recenzie si Info Utile

In randurile ce urmeaza voi prezenta ce poate sa faca acest Robot autonom curatare geamuri iHunt Window Robot 3. În primul rând, vreau să spun că am fost impresionata de designul și construcția robotului. Este compact, ușor și bine construit, ceea ce face foarte ușor să-l manevrezi și să-l depozitezi după utilizare. Am fost impresionata, de asemenea, de calitatea materialelor utilizate în construcția robotului, care sunt rezistente la apă și la lovituri.

În ceea ce privește performanța, iHunt Window Robot 3 a fost impresionant în testele mele. Este capabil să curățe geamuri de dimensiuni variate și chiar poate curăța geamurile cu o grosime de până la 12mm. Robotul este dotat cu un senzor de margini inteligent, ceea ce îl ajută să detecteze marginile geamului și să se deplaseze în mod corespunzător pentru a curăța întreaga suprafață.

Vezi oferta aici

Robotul utilizează un sistem de curățare cu două role de microfibră, care ajută la eliminarea murdăriei, a petelor și a urmelor de apă de pe geamuri. Rolele sunt interschimbabile și se pot curăța cu ușurință după utilizare. În plus, iHunt Window Robot 3 este dotat cu o baterie puternică, care îi oferă o autonomie de până la 50 de minute de curățare continuă.

Un alt aspect pozitiv al acestui robot este că vine cu o telecomandă, ceea ce îți permite să-l controlezi de la distanță. În plus, robotul are și o funcție de siguranță, care îl face să rămână fixat pe geam în cazul în care bateria se descarcă sau se întâmpină o problemă de funcționare.

 

În concluzie, iHunt Window Robot 3 este un Robot autonom curatare, excelent pentru curățarea geamurilor. Este bine construit, ușor de utilizat și eficient în îndeplinirea sarcinii sale. Dacă dorești să îți ușurezi munca de curățare a geamurilor, recomand cu încredere acest robot.

Vezi oferta Emag Vezi oferta Evomag Vezi oferta IHunt

 

Robot autonom curatare geamuri iHunt Window Robot 3 Recenzie si Info Utile

10

Rezistent

10.0/10

Puternic

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Rapid

10.0/10

Practic

10.0/10

PRO

  • Materiale de calitate
  • Raport pret calitate bun
  • Usor de folosit
  • Pentru orice tip de geam
  • Practic

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *