Camera foto instant Fujifilm Instax Mini 11 Sfaturi si Pareri Utile

Camera foto instant Fujifilm Instax Mini 11 este o alegere excelentă pentru cei care doresc să captureze momente de neuitat într-un mod ușor și distractiv. Aceasta este disponibilă într-o varietate de culori, dar vom discuta despre varianta Charcoal Grey.

Designul camerei este compact și ușor de utilizat, astfel încât să puteți face cu ușurință fotografiile în orice moment și oriunde vă aflați. Camera are dimensiunile de 107.6 mm x 121.2 mm x 67.3 mm și cântărește doar 293 de grame. Aceasta este foarte ușor de transportat și poate fi luată cu dvs. oriunde mergeți.

Camera are un obiectiv fix cu o distanță focală de 60mm și o diafragmă de f/12.7. Ea vine echipată cu un sistem de expunere automată care reglează automat setările camerei pentru a se potrivi cu condițiile de lumină existente. De asemenea, camera are și o funcție de auto-focalizare pentru a asigura că fotografiile dvs. vor fi întotdeauna clare și bine focalizate.

Vezi oferta aici

Pentru a face fotografiile, trebuie doar să apăsați butonul de declanșare. Camera va furniza apoi instantaneu fotografia imprimată pe hârtie de dimensiunea creditului, cu dimensiuni de 62mm x 46mm. Timpul de imprimare este de aproximativ 90 de secunde. Fotografiile sunt imprimate cu un sistem de imprimare cu pixeli de 800 x 600 dpi, ceea ce înseamnă că acestea vor fi de o calitate bună.

Camera vine cu o oglindă selfie integrată, astfel încât să puteți face fotografii autoportret cu ușurință. De asemenea, camera are și un mod de lumină ambientală care se activează automat atunci când luminozitatea este redusă, permițându-vă să faceți fotografii bine expuse și clare, chiar și în condiții de lumină slabă.

Mai multe detalii aici

În concluzie, camera foto instant Fujifilm Instax Mini 11 este o alegere excelentă pentru cei care doresc să captureze momente de neuitat într-un mod ușor și distractiv. Aceasta are un design compact și ușor de utilizat, un sistem de expunere automată și auto-focalizare, și produce fotografii de bună calitate. De asemenea, vine cu o oglindă selfie integrată și un mod de lumină ambientală, făcând fotografierea cu această cameră și mai distractivă și mai ușoară. Recomand cu încredere această cameră pentru cei care doresc să-și păstreze amintirile într-un mod unic și instantaneu.

Fotografiile pe hartie dureaza mai mult timp si sunt mai usor si mai placut de pastrat.

Vezi oferta Emag Vezi oferta F64 Vezi oferta Vexio Vezi oferta ForIt Vezi oferta EvoMag Vezi oferta Carturesti

Camera foto instant Fujifilm Instax Mini 11 Sfaturi si Pareri Utile

10

Eficienta

10.0/10

Calitate

10.0/10

Practica

10.0/10

Pret bun

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate bun
  • Practica
  • Usor de folosit
  • Pozele se scot pe hartie
  • Rezistent in timp

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *