Robot de bucatarie 6 litri Black Rose Collection BerlingerHaus BH 9166 Sfaturi Utile

Robot de bucatarie 6 litri Black Rose Collection BerlingerHaus BH 9166 este un aparat de top in categoria sa, cu o capacitate mare si multiple functii care il fac perfect pentru orice fel de gatit.

Designul sau elegant si modern face ca acest robot de bucatarie sa se potriveasca perfect in orice bucatarie. Este realizat din otel inoxidabil de inalta calitate, ceea ce ii confera o durabilitate ridicata si o rezistenta la uzura. In plus, are o capacitate de 6 litri, ceea ce inseamna ca poate fi folosit pentru a pregati cantitati mari de mancare pentru intreaga familie sau pentru petreceri.

Vezi oferta aici

Robotul de bucatarie Black Rose Collection BerlingerHaus BH 9166 vine cu multiple accesorii care il fac un adevarat „talisman” in orice bucatarie. Are o paleta larga de functii, cum ar fi: amestecare, framantare, tocat, maruntit, emulsionare, bate, amestecare lenta, gatit la aburi si multe altele. Toate acestea sunt posibile datorita motorului sau puternic de 1200W, care poate face fata cu usurinta oricarei sarcini de gatit.

Robotul de bucatarie Black Rose Collection BerlingerHaus BH 9166 are, de asemenea, un ecran LCD iluminat, care afiseaza setarile si timpul de gatit. Acestea pot fi controlate cu usurinta cu ajutorul butoanelor intuitive de pe panoul de control.

In plus, robotul de bucatarie Black Rose Collection BerlingerHaus BH 9166 are o functie de siguranta care opreste automat motorul in cazul in care capacul nu este bine fixat sau daca temperatura depaseste limita maxima.

Mai multe detalii aici

In concluzie, daca esti in cautarea unui robot de bucatarie puternic, elegant si cu multiple functii, Black Rose Collection BerlingerHaus BH 9166 este cu siguranta o alegere excelenta. Acest aparat poate face fata cu usurinta oricarei sarcini de gatit si este perfect pentru cei care doresc sa petreaca mai putin timp in bucatarie si sa se bucure de preparatele lor preferate.

Robot de bucatarie 6 litri Black Rose Collection BerlingerHaus BH 9166 Sfaturi Utile

10

Calitate materiale

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Pret

10.0/10

Rezistent

10.0/10

Multifunctional

10.0/10

PRO

  • Functii de ajutor
  • Accesorii
  • Puternic
  • Usor de folosit
  • Rezistent

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *