Robot de bucatarie Sencor STM 4460GG Recomandari si Sfaturi Utile

Am testat Robot de bucatarie Sencor STM 4460GG si sunt extrem de impresionata de performanta sa. Acesta are un design elegant, in culorile verde si argintiu, care arata bine in orice bucatarie. Robotul are o putere de 1000W, ceea ce inseamna ca poate procesa cu usurinta chiar si cele mai grele ingrediente.

Miscarea planetara este una dintre cele mai importante caracteristici ale acestui robot, permitand amestecarea completa si uniforma a ingredientelor in timpul procesarii. Acest lucru se datoreaza faptului ca capul miscator se invarte in jurul axei si in acelasi timp in jurul marginilor cu bolul.

Vezi oferta aici

Robot de bucatarie Sencor STM 4460GG are 8 trepte de viteza, permitand utilizatorilor sa ajusteze viteza in functie de nevoile lor specifice. De asemenea, robotul vine cu o varietate de accesorii, inclusiv un bol mare de 4,5 litri, un tel, un amestecator si un dispozitiv de framantat, ceea ce il face foarte versatil.

Robotul are si o functie de oprire automata, care se activeaza atunci cand capacul este ridicat sau cand unul dintre accesoriile de pe robot este scos, pentru a proteja utilizatorul impotriva accidentelor. In plus, acesta are un sistem de blocare a capacului, care asigura siguranta utilizatorului si a ingredientelor procesate.

Una dintre caracteristicile mele preferate ale acestui robot este sistemul sau de amestecare inversa, care permite accesoriilor sa se invarta in directia opusa, ceea ce ajuta la amestecarea uniforma a ingredientelor si la evitarea unui amestec inegual.

Mai multe detalii aici

In general, robotul de bucatarie Sencor STM 4460GG este un produs excelent, cu o putere puternica, un design frumos si o multime de functii si accesorii care il fac foarte versatil si usor de utilizat. Recomand cu incredere acest produs celor care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile de gatit si sa reduca timpul petrecut in bucatarie.

Vezi oferta Emag Vezi oferta Dwyn

Robot de bucatarie Sencor STM 4460GG Recomandari si Sfaturi Utile

10

Calitate materiale

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

Pret

10.0/10

Rezistent

10.0/10

Multifunctional

10.0/10

PRO

  • Accesorii multiple
  • Usor de folosit
  • Puternic
  • Rezistent
  • Pret bun

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *