Saltea SuperOrtopedica Dolce Dormire Rubino 19cm 190x125x19cm Pareri Utile

Saltea SuperOrtopedica Dolce Dormire Rubino 19cm, 190x125x19cm, Spuma poliuretanica, Husa detasabila, lavabila, matlasata, hipoalergenica, Reversibila, Ferma este o Saltea formata din 3 straturi si anume husa detasabila MicroFiber , spuma suport densitate si duritate mare si husa detasabila MicroFiber. Unul dintre lucrurile foarte imporatnte ce trebuie mentionat este faptul ca dimensiunile pot fi personalizate dupa nevoie.

Vezi oferta aici


Saltea SuperOrtopedica are 19 cm grosime si are un singur strat de spuma, poate fi folosita pe ambele parti fara nici o problema.
Salteaua asigura o pozitie corecta a coloanei vertebrale iar durerile de spate, daca sunt prezente, cu timpul vor disparea. Coloana se va obisnui cu fermitatea spumei.

Husa este detasabila si se poate spala in mod normal, este hipoalergenica si antibacteriana
Este realizata din TNT 100% PP 35 GR/MP -ThermoFlex® 100 GR/MP-Material.
Husa este realizata dintr-un material foarte comod, moale si este potrivita pentru toate anotimpurile, prevazuta cu fermoar pentru a putea fi scoasa si spalata. Spalarea se recomanda sa fie facuta la 30 grade.


O saltea se alege in primul rand in functie de greutatea persoanelor care o vor folosi, in functie de posibilitatile financiare si in functie de nevoile medicale sau de confort ale fiecaruia.
Daca aveti sub 70kg va este recomandat sa alegeti o saltea mai moale, iar adaca cantariti mai mult de 70kg si 90kg va este recomandata o saltea ortopedica, mai ferma.

Salteaua Rubino este o saltea cu o fermitate mare, aceasta mentinand o pozitie corecta in timpul somnului iar acest lucru va ameliora durerile de spate, aceasta fiind recomandata chiar si de medicii specialisti ortopezi.
Greutatea maxima recomandata este de 90 kg/persoana.


Se recomanda a se lasa intinsa timp de 12 ore fara a fi atinsa, fara a va aseza pe ea, pentru e reveni la forma initiala.
Pentru o intretinere cat mai buna se recomanda aerisirea periodica si rotirea acesteia total de la un capat la altul.
Aspirati din cand in cand salteaua pentru a indeparta particulele de praf si acarienii.

Dimineata nu acoperi imediat salteau cu patura de zi, lasati-o putin sa se aeriseasca si sa revina la forma initiala. Foarte important,nu folositi substante lichide pentru a curata salteaua deoarece aceasta poate retine si schimba mirosuri. Intoarceti periodic salteaua pentru a fi folosita pe ambele parti.

Vezi oferta Ortopedicus.ro

Saltea SuperOrtopedica Dolce Dormire Rubino 19cm 190x125x19cm Pareri Utile

10

Calitate materiale

10.0/10

Fiabilitate in timp

10.0/10

Pret

10.0/10

Fermitate

10.0/10

Practic

10.0/10

PRO

  • Ortopedica
  • Recomandata de specialisti
  • Pret convenabil
  • Foarte comoda
  • Fermitate mare

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *