Espressor automat Saeco GranAroma SM6582/30 Review si Info Utile

Espressor automat Saeco GranAroma SM6582/30, sistem de lapte Latte Duo, 16 bauturi, ecran TFT color, 6 profiluri utilizator, filtru AquaClean, rasnita ceramica, functie DoubleShot, Crem metalic este un espressor de 5 stele ce prepara nu mai putin de 16 bauturi din cafeaua proaspat macinata. Iti ofera posibilitatea sa-ti alegi tipul de gust pe care il preferi pentru bautura prin cele 3 optiuni presetate Intens, delicat si forte.

Vezi oferta aici

  

Datorita faptului ca este dotat cu rasnita incorporata, cafeaua nu isi va pierde din tarie, din aroma, din gust iar casa ta va fi inundata intr-un miros minuntat de cafea. Poti personaliza retetele de cafea, ajustand parametrii iar la sfarsit vei putea sa salvezi reteta obtinuta folosind unul din cele 16 profiluri de utilizator. Puteti prepara cafea, cappuccino, espresso, espresso macchiato italiano si multe alte bauturi.

Sistemul HygieSteam inlatura 99,9% din microorganismele de pe piesele recipientului pentru lapte.
Rasnita espressorului este fabricata din materiale de inalta calitate astfel incat este foarte puternica, boabele fiind macinate foarte usor, rasnita neffind fortata deloc. Nu scoate miros si nu se supraincalzeste.

Vezi oferta aici

Faptul ca espressorul este unul foarte fiabil, rezistent in timp si are capacitatea de realiza un numar foarte mare de cafele, il face ideal pentru a fi folosit intr-o cafenea.
AquaClean este un filtru ce asigura calitatea apei pentru o cafea cat mai gustoasa si sanatoasa. Acesta protejeaza si impotriva formarii calcarului din aparatul de cafea. Filtrul se poate schimba dupa folosirea pentru aproximativ 5.000 de cesti de cafea.
Poti alege sa prepari o ceasca sau doua din bautura ta preferata, cafea, cappuccino, latte macchiato sau orice alta reteta.


Cu functia CoffeeEqualizer poti personaliza bautura, cantitatea de lapte, de cafea, temperatura, densitatea spumei de lapte si puteti adauga si un Extra Shot.
Setarea Extra Shot este o setare pentru amplificarea gustului bauturii, prin intermediul functiei CoffeeEqualizer. Obtineti astfel o cafea mai tare fara gustui amarui. Tehnologia LattePerfetto face ca spuma laptelui sa fie foarte fina si cremoasa
Espressorul tău SaecoGranAroma este unul ideal pentr bautorii de cafea sau orice alta bautura derivata din cafea.

 

Espressor automat Saeco GranAroma SM6582/30 Review si Info Utile

10

Calitate materiale

10.0/10

Fiabilitate in timp

10.0/10

Pret

10.0/10

Design

10.0/10

Practic

10.0/10

PRO

  • 16 bauturi
  • Nu se supraincalzeste
  • Foarte multe functii si optiuni
  • Pret bun
  • Dotat cu rasnita

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *