Semineu Eco Martina Plus pe lemne Recenzie si Pareri Utile

Semineu Eco Martina Plus pe lemne, un semineu cu o putere nominala de 8,23kW / redusa 5,25kW, cu un consum de lemne la aceasta putere nominala, de 2.523 kg/h.
Va incalzi o incapere de min. * 80-100 m 2 (volum – 200-250m³) , desigur luand in calcul izolatia casei, ferestrele si cate de bine sunt izolate acestea si alti factori care pot influenta incalzirea incaperii.
Semineul eco Martina Plus este realizat astfel incat sa arda curat, fara a scoate fum si acest lucru se datoreaza orificiilor de ventilatie care permit un flux constant de aer in camera de ardere.

Vezi oferta aici


Un semineu extrem de eficient si economic din toate punctele de vedere, este foarte bine izolat.
Corpul semineului este realizat din otel gros – corp 5 mm,iar placa superioara de 8 mm. Usa realizata din fonta si cu manere nichelate. Materialele sunt de inalta calitate si sunt trecute prin controale ale echipelor de experti inainte de a fi puse in vanzare.
Materialele sunt importate din tari ca Danemarca, Marea Britanie, Germania si Belgia.

Pe langa eficienta dovedita, design ul este unul de exceptie, potrivit pentru orice tip de locuinta. Acesta va da un aer rustic, placut, cald si primitor. Sub semineu este prevazut un locas pentru depozitarea lemnelor ce urmeaza a fi arse. Acolo pot fi puse si la uscat.
Datorita calitatii cu care este construit, semineul se va monta foarte rapid, cu ajutorul instructiunilor pe care le veti primi la pachet cu semineul.
Fereastra panoramica, realizata din sticla termorezistenta va da o atmosfera foarte placuta in casa. Veti putea vedea lemnul arzand.
Semineul este foarte eficient, casa va fi incalzita perfect fara a cheltui foarte multi bani.

Mai multe detalii aici


Dimensiunile sunt: Lungime 605 mm
Inaltime 929 mm
Adancime 470 mm
Dimensiuni usa de alimentare (mm) 350 x 347
Diametru cos fum/gaze arse 130 mm
Greutate 132 Kg
Tip combustibil Lemn

Putem spune ca Semineu Eco Martina Plus, pe lemne este un produs ce merita toti banii, raportul pret calitate este unul foarte corect iar aceasta investitie este una foarte inspirata, o investitie intr un produs durabil in timp, eficient si de inalta calitate

Semineu Eco Martina Plus pe lemne Recenzie si Pareri Utile

10

Calitate materiale

10.0/10

Eficient

10.0/10

Pret

10.0/10

Practic

10.0/10

Usor de folosit

10.0/10

PRO

  • Raport pret calitate
  • Economic
  • Eficient
  • Usor de montat
  • Rezistent in timp

Contra

  • Nu s au gasit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *